Szegeden (is) találkoztak a Tanúk

Drámajáték_Szegeden.jpgSzeged Jehova Tanúi 2006-os „Közel a szabadulás!” kerületkongresszusának három napon át tartó bibliai programjai után öröm sugárzott azokról, akik elhagyták a Városi Sportcsarnokot.

Miután a helyi Tanúk meghívták szomszédaikat és a nyilvánosságot, hogy hallják a Biblia szabadulásról szóló felemelõ ígéreteit, fellelkesítette õket az erõfeszítéseik kimagasló eredménye. 3150 volt a résztvevõk csúcslétszáma, akik figyelmesen hallgatták a Biblián alapuló, buzdító elõadásokat.
A vasárnap megtartott „Közel a szabadulás Isten Királysága által!” címû nyilvános elõadás azokra a bibliaversekre fektette a hangsúlyt, amelyek alapján a Tanúk bizonyítják, hogy nem a modern technika, nem a politikai uralkodók, nem a magas színtû oktatás vagy a világ vallásai hozzák el az emberiség szabadulását. A Tanúk úgy gondolják, hogy csakis Jehova Isten képes megmenteni az emberiséget, Fia, Krisztus Jézus által, aki eltörli a gonoszságot. Hitük szerint Krisztus Jézus már uralkodik, mint Isten Királyságának Királya. Ez egy valódi kormányzat, amely hamarosan véget vet minden gonoszságnak és szenvedésnek.

Drámajáték_Szegeden.jpg

A Tanúk különösen örültek annak, hogy 31 újabb személy csatlakozott soraikhoz, akik szombaton megkeresztelkedtek. A Tanúk úgy tekintik a megkeresztelkedést, mint ami Isten egyik elvárása a megmentéshez.
A háromnapos esemény vasárnap 16.15 órakor ért véget egy hosszú tapssal, miáltal a résztvevõk értékelésüket fejezték ki a kongresszus iránt.
Schubert József
Sajtóosztály vezetõ

Szegedi_kongresszus_panoráma.jpg

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.