Kiállítás

A Szentes Városi Könyvtárban a Csongrád Megyei Levéltár és a könyvtár szervezésében az 1970. évi Alsó-Tisza vidéki árvízre kiállítással emlékeznek. A rendezvényre jelent meg egy emlékkötet is a korabeli eseményekrõl, amelyet a helyszínen, jutányos áron megvásárolhatnak. A kiállítást december 14-én 17 órakor Labádi Lajos levéltár-igazgató nyitja meg. A kötetet dr. Berta Tibor fõlevéltáros, a kötet szerkesztõje mutatja be.

4 hozzászólás “Kiállítás” bejegyzésre

  1. Dömsödi Teréz:

    ÉRTETEK, VELETEK…

    Az “Értetek, Veletek” Értelmi akadályozottakért Egyesület és a Szentes Nagytemplomi Református Egyházközség közös karácsonyi ünnepséget szervez a térségben élõ értelmi akadályozottak és az érdeklõdõk számára.
    A Református Nagytemplomban december 16-án 14 órától fellép a Rigó Alajos általános és szakiskola kórusa és 4. osztályos tanulói, valamint Andor Csilla énekmûvész és Nagy János orgonamûvész, valamint a Békéscsabai Jókai Színház mûvészei.

  2. Dömsödi Mihály:

    A JÖVŐ HANGVERSENYE

    A Zene – Világ – Zene hangverseny sorozat karácsonyi koncertje Fekete Nándor “jövõ” hangversenye. Az orgonamûvész interaktív koncertjére december 16-án 18 órára várják a közönséget a hangversenyközpontba (zeneiskola). Csodálja meg a világ legmodernebb digitális templomi orgonáját élõben, miközben a mûvész új lemezének hangulatában mélyülhet el. Jegyek elõvételen és a helyszínen 1200 Ft-ért kaphatók.

  3. Tamás Kata:

    VÁSÁR

    December 18. és 23. között a Mûvészetek Házában karácsonyi gasztronómiai és kézmûves vásár fogadja egész nap az érdeklõdõket.

  4. Dömsödi Teréz:

    KÖVETKEZŐ FILMKLUB

    Igazi karácsonyi filmcsemege várja az érdeklõdõket december 21-én a városi könyvtárban. A Filmklub következõ vetítése A Jane Austen könyvklub c. színes szinkronizált amerikai romantikus film 2007-bõl. Robin Swicord rendezte.
    A történet a 21. század elején játszódik Kaliforniában. Öt nõ és egy férfi havonta egyszer találkoznak, hogy megbeszéljék Jane Austen regényeit. A könyvekbõl és egymásból merítenek vigaszt. A vetítés kezdete 18 óra.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.