Nyereményözön

Decemberi lapszámunkban három rejtvényt közöltünk több tízezer forint értékû nyereménnyel.

A Kondorosi Csárda rejtvényének helyes megfejtései: 1. A csárda létesítményei tréning jellegû programokra is alkalmasak. 2. A fogadó a padlásról a pincébe  vezetõ csúszdák és titokzatos alagutak miatt híresült el. Ezek Rózsa Sándor kezdeményezésére épültek. 3. Az étterem minden nap 10 órakor nyit. A rejtvény nyertese: Rónyai Jánosné Szentes, Brusznyai Á. stny. 10/B. alatti lakos, aki két fõre szóló vendéglátásra jogosult a Kondorosi Csárdában.

Az Ili Kozmetika Babor játéka megfejtése: 1. Babor doktor világszabadalma, a kétfázisú arcletisztító 50 éves. 2. A megújulás virága cserje ritka példányait Bulgáriában, arborétumban õrzik. 3. Az abhyanga ajurvedékus masszázshoz meleg szezámolajat használnak.  A fõdíjat Kaszanyi  Enikõ szentesi lakos nyerte. További nyertesek: Szabó Zsuzsanna Szentes, Veresháza 48. Szabó Erzsébet Szentes, dr. Berényi I. u. 51. és Dezsõ Józsefné Szentes, Kéreg u. 41.  szám alatti lakosok.

A Szentes Városi Könyvtár KHT.  “A Nagy Könyv” rejtvénye két sikerkönyv címét tartalmazta: Az egyik a Pendragon legenda, míg a másik az Egri csillagok. A nyertesek az ajándék könyvcsomagokat a könyvtárban vehették át. Õk: Horváth Jánosné Szentes, Pacsirta u. 7.,  Rácz Tamás, Szentes, Apponyi tér H. ép., Farkas Tiborné Szentes, Wesselényi út 2/E. és Németh Zsolt Szegvár, Arany János u. 8. Gratulálunk!

2 hozzászólás “Nyereményözön” bejegyzésre

  1. Fodor Gyöngyi:

    Kedves Dömsödi Teréz!
    A múlt évben játszottam a nyereményjátékukban. Volt is egy kedves, hangulatos díjátadás karácsony előtt. Azóta keresem az újságot, de Csongrádon sehol nem kapom meg. Örömmel olvasnám, de nem tudom, hol terjesztik.
    Szíves válaszát várom, üdvözlettel:
    F. Gyöngyi

  2. Dömsödi Mihály:

    Kedves Gyöngyi! A lapot a buszállomás melletti ABC-ben találja a legnagyobb példányszámban. A márciusi számot 12-13-án keresse.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.