Cseppjegyek a helyi vízilabdáért – Új elnök az alapítvány élén

Lelkesedéssel és tervekkel, újszerû ötletekkel vállalta el dr. Dömsödi József ügyvéd a Szentes Vízilabdázásáért 2006 Alapítvány elnöki posztját.

– A munka, a család, a közélet mellett marad idõd, energiád erre az új közéleti megbízatásra?
– Nagy szerelmem, mindig is az volt a vízilabda. Amikor Beleon Zsolt klubigazgató barátom meginvitált erre posztra, a döntõ érv számomra az volt, s azért vállaltam, mert tisztában vagyok a szentesi vízilabda nemzetközi elismertségével. A régi nagy elõdök eredményei arra köteleznek bennünket, utódokat, hogy mindent megtegyünk a sportág jövõjéért, régi fényéért. Mint egykori vízilabdás, aki ilyen megtisztelõ felkérést kaptam, köteles vagyok ennek érdekében minden tõlem telhetõt megtenni. 
– Milyen újszerû lehetõségeket látnál arra, hogy az alapítvány még több szerepet vállaljon a sportág fellendülésében?
– Elõször is megköszönöm elõdöm, Sarusi-Kis András munkáját, helytállását. Már eddig is sok Szentesen kinevelt játékos jutott el élcsapatokhoz játszani, tehát az utánpótlás nevelés töretlen ütemét továbbra is biztosítani kell.
Köszönettel tartozunk az önkormányzatnak és rendszeres támogatóinknak, hogy eddig is kitartottak mellettünk, de kétségtelen, hogy újabb szponzorok megnyerésére is szüksége van a klubnak. Én három dologban gondolkodom, amelyektõl nagyobb figyelmet, és a támogatások gyarapodását remélem. Egyrészt szokásként bevezetni azt, hogy a meccsek elõtt megemlékezzünk a kiválóságaink születésnapjáról. Másrészt fontosnak tartom egy  vízilabda baráti kör életre hívását és folyamatos fenntartását. A vízilabda barátai pedig tevõlegesen is dolgozzanak azért, hogy a klub gazdasági kondíciói javuljanak. A harmadik lépésként pedig kezdeményezem ún. “Vízilabda csepp-jegyek” kibocsátását, amelyeket megvásárolva szintén támogatni lehessen a helyi sportágat, – szögezte le.

Ez az idõszak az adomány-felajánlások idõszaka is. Aki tudja, és szívesen támogatná a helyi pólósok alapítványát bárminemû felajánlással, az Kuritár Angélát keresse meg a 06-70/3843-382-es telefonszámon. Õ a Szentesi Vízilabda Klub titkára, és az alapítvány ügyeinek intézésében is közremûködik.                 
Kép és szövg: – dt. –

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.