Idõben felkészülni a legszebb pillanatokra…

Tizenkét éve áll a menyasszonyok, a bálozó középiskolás lányok szolgálatában a Daisy esküvõi ruhakölcsönzõ. A Szentes Új utca 12/1 szám alatti üzletbe már megérkeztek a 2010-es modellek. Hogy az állandóan változó divat hogyan van jelen a legjelesebb alkalmakra szánt ruhák stílusában, arról Czakóné Editke üzletvezetõvel beszélgetünk. (Richard Clayderman: Feelings részlet)

– A menyasszonyi ruhák a hófehértõl a bordó-ekrüig számos árnyalatban divatosak, fazonjuk a klasszikus vonalvezetéstõl az egyszerûig, a különféle extrém díszítésig a legjobb minõségû anyagokból készültek, – sorolja. Minden hölgy kényelmes körülmények között, idõben választhatja ki az alkalomnak és az alkatának legmegfelelõbb modellt. A kiváló minõséget a selyem, selyem-shantang, a szatén, a taft, a düssesz vagy a muszlin és organza anyagok képviselik. Az itt található ruhák tüllel, csipkével, swarovszky kristállyal készültek. Némelyeket gazdag gyöngy mintázat, vagy szalag díszítés tesz még elegánsabbá, – halljuk Editkétõl.
A kézzel készült díszítés rengeteget emel az amúgy is tetszetõs ruhák értékén. Jól tudják ezt a báli szezonra, szalagavatóra készülõ lányok is, akik már most a Daisy különösen gazdag kínálatából idõben kiválaszthatják a számukra legmegfelelõbb alkalmi modellt. A ruhák kiválasztásában és szakszerû használatában  természetesen a szalon munkatársai segítenek, hasznos tanácsokkal látják el a választás felelõsségével küzdõ elsõ bálozókat és a leendõ menyasszonyokat.

 

Célszerû még a ruha próbája elõtt az alkalmi cipõt is megvásárolni, és a próbára a szalonba vinni, hiszen a ruha megfelelõ hosszát így lehet jól meghatározni. A kiválasztott fazont természetesen a viselõjére igazítják.
Editke a ruhák kiegészítõirõl is beszél. A megfelelõ fejdíszek, kesztyûk, ernyõk, és természetesen az ékszerek véglegesítésekor is elkel a szakmai jó tanács.
A koszorúslány ruhák között mostanság mi a trendi?
– A színek sokfélesége kiegészült pl. az orgona lilával. Folyamatosan bõvülõ kínálatunkban a habos és gyûrt, több színárnyalatban érvényesülõ modellek épp úgy tetszetõ-sek, mint a sima vonalvezetésû ruhák. A hölgyek alkata határozza meg, kinek melyik elõnyös.
– A menyecskék inkább hosszút, vagy minit válasszanak?
– A döntés egyéni, mindkettõ közkedvelt, csinos és elegáns, – mondja Editke.
A Daisy esküvõi ruhaszalon munkatársai az érdeklõdõ bejelentkezéseket naponta a 06-70/575-4749, vagy a 06-63/312-134 telefonszámon fogadják. A Daisy esküvõi ruhaszolon  hétfõtõl péntekig 13.30 órától 18.00 óráig, szombaton 9.00-12.00 óráig személyesen felkereshetõ. 
 Kép és szöveg: dt. (x)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.