Őszindító programok a könyvtárban

A Szentes Városi Könyvtárban szeptember 14-én találkoznak a Gondolkodók klubja tagjai. Dr. Papp Erszébet ny. tanárnő vezetésével arról beszélgetnek, hogy “Csak egy Földünk van”. A természet időszerű kérdéseiről 18 órától cserélnek véleményt a mindenki számára nyitott programon.

Szeptember 17-én 18 órától kerül sor Böszörményi Zoltán: Az éj puha teste c. könyvének ismertetésére.
A szerző 1951-ben született Aradon, középiskoláit Kolozsvárott és Aradon végezte, majd Kanadába költözött. A Torontói York egyetemen filozófiából szerzett diplomát. Ő alapította a Luxten Lighting Co Rt-t 1993-ban és 2003. decemberéig főrészvényese volt. Nyolc éve Monacóban él, jelenleg az Irodalmi Jelen portál főszerkesztője.

Csőregh Éva festőművész “Barátság. Bubis emlékére” c. kiállítására várják az érdeklődőket szeptember 19-én 11 órára.  A kiállított alkotásokat Bucsány György ny. középiskolai tanár, Szentes város díszpolgára ajánlja. Az alkotásokat október 2-ig lehet megtekinteni.

Egy hozzászólás “Őszindító programok a könyvtárban” bejegyzésre

  1. Tamás Kata:

    Szeptember 21-én a kapcsolati grafológiával foglalkozik Horváthné Szabó Edit grafológus. A programsorozat első részének címe: Páratlan párosok. Az érdeklődőket 18 órára várják.
    A csillagászati távcső történetéről, a csillagászatban betöltött szerepéről dr. Szatmáry Károly egyetemi docens, a fizikai tudományok kandidátusa, a Szegedi Csillagvizsgáló vezetője tart előadást szeptember 23-án 18 órától ugyancsak a városi könyvtárban.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.