Szent István Napok Szentesen

A Szentesi Művelődési Központ a partner intézményei a következő programokra várják a látogatókat: (A plakát kinagyítható!)
http://www.youtube.com/watch?v=Q2Fx76DcylM

2 hozzászólás “Szent István Napok Szentesen” bejegyzésre

  1. Dömsödi Teréz:

    “Ó Szent István dicsértessél” címmel a szentesi Szent Anna templomban kerül sor hangversenyre augusztus 19-én 19 órai kezdettel.
    A Szent István napja tiszteletére rendezett zenés irodalmi mûsor közremûködõi: Bajomi Nagy György színmûvész, (A Pécsi Nemzeti Színház mûvésze, s naponta láthatjuk a Tûzvonalban c. sorozatban) aki magyar költõk alkalomhoz illõ verseit tolmácsolja, valamint Andor Csilla (ének) és Nagy János (orgona), akik a hazai zeneirodalom remekeivel lepik meg a közönséget.
    A hangverseny belépõdíj nélkül látogatható, önkéntes adományokat azonban fogadnak, amit a közremûködõk a templom orgonájának felújítására ajánlottak fel.

  2. Dömsödi Teréz:

    A Szentesi Fogathajtó Egyesület augusztus 20-án a szentesi Sportközpont Spartacus pályáján rendezi meg a Pálmások Szövetsége I. Amatõr C kategóriás Fogathajtó Versenyét.
    * * *
    A fogatok reggel 9 óráig foglalják el helyeiket, hogy készen álljanak a 10 órakor kezdõdõ meg-mérettetésre, amikor e-gyes, kettes és pónifogatok hajtói adnak számot ü-gyességükrõl, tehetségükrõl. Akadályhajtásra egyszerû összevetéssel, majd idõméréssel is sor kerül.
    Ahhoz, hogy valaki a C kategóriában versenyezhessen, szigorú szabályoknak kell megfelelnie mind a versenyzõnek, mind a lovainak, de a fogatának is.
    A versenyt követõen, 13 és 14 óra között lovasbemutatók szórakoztatják a látogatókat, majd vadászhajtásban gyönyörködhetnek.
    A versenyek eredményeit 16 óra tájban hirdetik ki a szervezõk. Aki teheti, látogasson ki a programokra. – te –

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.