Családi események 38-39. hét

Női motívum az alkotóművészetben. Nagyboldogasszonyunk.

Született a 38. héten: Strausz Máriusz és Göbölyös Alexandrának (Szentes) Rubina Ilona, Baráth József és Varga Tímeának (Szentes) Mira, Kovács Dániel és Varga Klaudia Zsuzsannának (Csongrád) Zoé Klaudia nevű gyermeke.

Házasságot kötött: Makra Zoltán és Bíró Katalin Julianna (Szentes). Veres Péter (Barabás) és Németh Gabriella (Szentes). Tréfás Norbert Szilárd és Molnár Anett (Budapest). Varga János Gábor (Felgyő) és Virág Petra (Szentes). Doba Árpád és Pozsár Edit Mária (Szentes).

Elhunyt: Hevesi Károlyné szentesi lakos.

Született a 39. héten: Rekettyés László és Budai Tímeának (Szentes) Mia Lenke, Szőke Péter és Besztercei Olgának (Szentes) Péter, Benedek Henrik Sándor és Megyesi Emesének (Szentes) Zétény, Berezvai László Dániel és Somodi Beátának (Szentes) Rebeka, Molnár József és Papp Dalmának (Szentes) Miron József, Molnár János és Gáspár Szilvia Anitának (Szentes) János nevű gyermeke.

Házasságot kötött: Dér Imre (Gádoros) és Sebők Edit (Szentes). Bődi Lajos Richárd és Friedl Orsolya Zsuzsanna (Szentes). Győző-Molnár Árpád és Kiss Ildikó (Szentes). Lakatos Antal és Duka Vivien Anikó (Szentes). Faragó Csaba Antal és Lakatos Dávid Olívia (Szentes). Naumann Peter André (Németország) és Takács Krisztina (Szentes).  Béla Attila (Balassagyarmat) és Varga Kitti (Derekegyház).

Elhunyt: Pálfi Ferenc Gyula, Kozma István, Banga László, Mészáros Lajosné és Nagy Iván Zoltán szentesi lakosok.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.