A Művészetek Háza programjai

Az alábbiakban a Művészetek Házában a közeljövőben rendezendő programokra és oktatásra hívjuk fel olvasóink figyelmét:

A Mûvészetek Házában a házi kenyérsütésrõl lesz szó február 8-án. A dr. Kalmár Gergely növénygenetikus és Kalmár Virág egészségfejlesztõ tréner által vezetett tanfolyam lényege a tönkölybúza, a belõle készülõ liszt, és az abból sütött kenyér megismertetése.
Az érdeklõdõket reggel 9 órára várják, a program elõreláthatóan 17 óráig tart. A résztvevõk dagasztótálat, konyharuhát, s ha van, sütõformát vigyenek magukkal. Az egyéb hozzávalókat a szervezõk biztosítják, azokat a 12.000 Ft-os részvételi díj tartalmazza.

Jelentkezni személyesen a Mûvészetek Házában lehet. Telefon: 06-70/216-3749, vagy 63/311-493. E-mail: info@muveszetekhaza.szentes.hu.

A Mûvészetek Házában ingyenes OKJ-s képzések indulnak február hónaptól. Az érdeklõdõk a következõ ismeretekre tehetnek szert: panziós, falusi vendéglátó, vállalkozási ügyintézõ, pénzügyi és számviteli ügyintézõ, ügyviteli titkár és kereskedelmi ügyintézõ.
Valamennyi képzéshez pályázati tréning, számítástechnikai ismeretek és angol vagy német szaknyelvi oktatás tartozik. További információ és jelentkezés Szentesen a Petõfi u. 4. szám alatt, személyesen 9.00-18.00 óra között. Telefon: (63) 311-493, vagy a 06 (70) 216-3749. E-mail: info@muveszetkhaza.szentes.hu.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.