Megújul a karnevál

Az elmúlt évek tapasztalatai azt jelezték, hogy a változó trendek, a családok igényei mentén újra kell gondolnunk a télbúcsúztató karnevál rendezvényt. Helyes az, hogy a gyermekek állnak középpontban, de szükséges a megújulás. Ez egy átmeneti folyamat, s az idei rendezvény már ezt mutatja, ezért is lett a neve I. Szentesi Gyermek Expó és Városi Karnevál.

Szeretnénk azt, hogy a délelőtti, óvodások és általános iskolások szokásos farsangi produkcióján túl, bárki találjon családja számára megfelelő kikapcsolódási lehetőséget. Délelőtt 9 órától délután 16 óráig expó és giga játszótér várja a gyerekeket. Az expón kis standokkal képviseltetik magukat helyi intézményeink, partnereink, vállalkozások, cégek, akik apró meglepetéssel vagy játékkal kedveskednek a gyerekeknek. Kb. 15-20 stand lesz. Mellette a giga pálya ad szórakozási lehetőséget. Többek között lesz ugrálóvár, mega ügyességi fellegvár, xbox party és játszóház a babáknak valamint arcfestés, csillámtetkó.

Délután 4 órakor bezárja kapuit egy kis időre a csarnok, és fél 5-kor indul a karneváli körmenet az ifjúsági parkhoz, ahol közösen elűzzük a telet. Este kinyitja újra kapuit a sportcsarnok, ahol először Seres Antal és tanítványai koncerteznek, majd a meglepetés sztárvendég kérésre, kívánságra. A rendezvény fő támogatója a Toyota Kovács Autóház.

Mák Viktória

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.