Minden idők legsikeresebb Sportágválasztója!

A labdajátékok minden évben a legnépszerűbbek. Idén hetedik alkalommal rendezte meg a Szentesi Sportközpont a Nagy Sportágválasztót. Szeptember 23-24- én a Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban és környékén az érdeklődők 21 sportegyesülettel ismerkedhettek meg és próbálhatták ki a kézilabdát, a kosárlabdát, a labdarúgást, vívást, birkózást, a falmászást, a rögbit, a tájfutást, a Wing Tsun kung fu-t, a cselgáncsot, a teniszt, az atlétikát, a horgászatot, az íjászatot stb…

Az időjárás különösen kedvezett a sportválasztóknak, így a pénteki napon közel 1500 regisztrált látogatót rögzítettek. A legnagyobb létszámban az iskolás csoportok közül a Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola és Óvoda jelent meg, ők 263 fővel vettek részt a programokon. De kimagasló volt a Koszta József Általános Iskola létszáma is. A szombati napon sajnos kevesebb egyesület tudott részt venni a rendezvényen, hiszen már folynak a bajnokságok és a versenyek. Nem tudtak jelen lenni a teniszezők, a vízilabdások, a horgászok és a cselgáncsozók sem. Azonban a délelőtt folyamán így is több száz érdeklődő látogatott ki a rendezvényre.

Együtt mozogni apuval, felejthetetlen élmény.

A program tombolasorsolással ért véget, ahol a rendezvény támogatói által felajánlott ajándékokat sorsolták ki. (Aki nem tudott részt venni a tombolahúzáson, a sportcsarnok portáján október 30-ig megtekintheti a nyertesek névsorát és át is lehet venni az ajándékokat.) Mindent egybe véve, az eddigi évek egyik legsikeresebb sportágválasztója ért véget szeptember 24-én Szentesen.

A kicsik az önvédelmi sportokkal is ismerkedhettek.

Kép és szöveg: Szentesi Sportközpont

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.