Tudja-e Ön? – Mindent tudó C-vitamin

Bájos tipp gyerekeknek.A megfelelő adag C-vitamin megelőz mindenfajta betegségnek nevezett problémát, mint pl. a magas vérnyomás, cukorbetegség, izületi gyulladás, kollagén képzés a testünk bármely területén, stb. A megfelelő mennyiségű C -VITAMIN segít a megelőzésben és segíti a már meglévő problémák rendezését. PRÓBÁLJA KI!

Egy 70 kg-os embernek min. 1400 mg C-vitaminra van szüksége, természetesen, ha valamilyen egészségügyi probléma van, akkor sokkal többre. Mindenki próbálja ki és tapasztalja meg. Mivel a táplálékunk nem tartalmaz már megfelelő mennyiségű vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet, ezért mindenképpen pótolni kell a jó egészség érdekében, hogy ne arra koncentráljunk, ami hiányzik a szervezetünkből, hanem arra, mit tudunk még elvégezni, ami mások és a mi lelkierőnket szolgálja. Ehhez is tudunk adni megfelelő minőségű és mennyiségű tápanyagot.
Emellett a víz mennyisége is nagyon komoly probléma, nem iszunk megfelelő mennyiségű vizet, ami sok testi bántalmat szintén kezelne. Még augusztus 31-ig – hétfőtől-péntekig – du. 5-6-ig ingyen viheti az oxigén vizet, hogy érezze meg, mennyire fontos a megfelelő mennyiségű víz fogyasztása. Salakanyag, méreganyag kimosása csak vízzel lehetséges. Hagyjuk el a szénsavas édes üdítőket és térjünk át a víz fogyasztására, hogy megtapasztaljuk a minőségi változást a szervezetükben. Testsúly 20 kg-onként 1 liter vízre van szükségünk.

A mindent tudó C vitaminról.

Már otthon is elő tudunk állítani nagyon finom vizet tölcsér segítségével, amelyet meg lehet ismerni és rendelni a porthologos.hu oldalon. Nem kell ásványvizes palackokat cipelni, hanem otthon a csapvízből nagyon finom víz állítható elő. EGÉSZSÉGÜKRE!
Készítsük fel a gyermekeinket a szeptemberi bölcsőde-, óvoda- és iskolakezdésre, hogy ne a betegségről szóljon az életünk, hanem az egészségről. Mindenkinek nagyon jó egészséget kívánok.

Ötvösné Éva
Bolt az Egészséghez Üzlet
Kossuth u. 22. x.

Valóban ilyen egyszerű lenne.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.