“Vágj bele, ragaszkodj hozzánk!”

Belevágtak és alkottak.Az Iroda-Profil Kft. óvodás és általános iskolás, alsós tanulók számára rajzpályázatot hirdetett „Vágj bele, ragaszkodj hozzánk!”címmel. A pályázatra kétszázötven egyéni vagy csoportosan elkészített pályamunka érkezett. A szakmai zsűri június 9. döntése alapján díjazásban részesültek: Gránicz Imre (Deák Ferenc Ált. Isk. 4/C oszt. fk. Várkonyi Erika), Hivtly Botond, Győri Ádám (Koszta J. Ált. Isk. 1/A. fk. Seres Katalin), Tary Panna (Rákóczi u. Óvoda, fk. Győri Gyuláné), Ravasz Cintia és Vaikai Laura (Deák F. Ált. Isk. fk. Czánné Kenyeres Mónika).

Az ICO vagy a STAEDTLER különdíjában részesültek: Bihari Dániel József, Szűcs Amina, Szilvási Viki (Szegvár), Kiszely Attila (Rákóczi utcai Óvoda), Szűcs József Patrik (Deák F. Ált. Isk.), Orosz Bianka, Szabó Noé (Koszta J. Ált. Isk.), Sóti Anna (Szent Anna utcai Óvoda), Miklós Amira (Szent Erzsébet Kat. Óvoda), Vezendi Vivien, Kanjó Tamara (Fábiánsebestyén), Pillangó Csoport (Rákóczi Óvoda).
Közönségdíjban részesült Lippai Veronika (Deák F. Ált. Isk.) és Seres Máté (Nyolcszínvirág Óvoda).

Rajzoltak és rajzoltak.

A gyerekeknek az volt a feladatuk, hogy szabadon választott technikával úgy készítsenek képzőművészeti alkotást, hogy ahhoz ollót és ragasztót is használnak. Az ötletes munkák alapját több féle téma adta, így a természet, vagy az iskolaszerek, de a vakáció is alkotásra motivált több tanulót. Komoly mondanivalót, üzenetet hordozó munkák is készültek.
A résztvevő gyerekek június 9-én délután az Iroda-Profil Kft. Horváth Mihály utcai Suli-Profil üzleténél vették át ajándékaikat egy kreatív alkotó program keretében, ahova a szülők, a felkészítő tanárok is elkísérték őket. Senki sem tért haza üres kézzel, a tanórákon hasznosítható kellékek lapultak.

Kreatív délután és díjátadás.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.