Kezdetét veszi a nyári színház

Hello Dolly!Tíz alkalommal felejthetetlen élményt tartogat közönségének idén is a Szentesi Nyári Szabadtéri Színház. A tánc, a muzsika, a humor és bohózat a Megyeháza udvarának színpadán hiánytalanul felsorakozik, hogy korosztályoktól függetlenül felfrissülést hozzon a dolgos, meleg nyári napok egyhangúságába. Íme, az első bemutató ismertetői:

Mrs. Dolly Levi férjszerzési praktikái állnak a “zenés vígjáték” középpontjában. Dolly mindent – sőt, még annál is többet – megtesz, hogy becserkéssze a gazdag Horace Vandergeldert. Sajátja mellett Dolly mások szerelmi életét is szívén viseli.
A gyönyörű, fiatalon özvegyen maradt Molloyt Vandergelder titkárával, Corneliusszal, ez utóbbi munkatársát, Tuckert pedig Molly segédjével próbálja összeboronálni – s nem utolsósorban még a harcművész Ambrose Kempernek is kerít valakit: Vandergelder unokahúgát, Ermengarde-t
Dolly és a fiatalok, kalandokkal és leendő férjekkel teli útja során eljutunk New York-ba, ahol az egész társaság a város legelőkelőbb éttermébe, a Harmonia Gardensbe érkezik. Itt szólal meg a musicalirodalom egyik legismertebb dala, a Hello, Dolly!

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.