Lehet intelligens egy táska?

Csíkos táskakollekció minden korosztálynak.A nyár küszöbén a legtöbb hölgy elgondolkodik, hogyan tudná saját magát meglepni olyan holmikkal, amelyek a megújulását, a kényelmét, a jó közérzetét szolgálják. Itt van mindjárt a legfontosabb kiegészítő, a táska. El sem hinnénk, pedig az okos „kütyük” világában létezik okos, azaz intelligens táska is. Miről lehet megismerni?

Az elmúlt napokban a HEUREKA Bőrdíszmű,- Játék és Ajándék Üzletbe új, valódi bőrből készült csíkos táskák érkeztek. A finom, elegáns magyar (pécsi) termékek jellemzője az esztétikum, a praktikum, ugyanis ezek a táskák több funkciót képesek betölteni annak megfelelően, hogy viselőjük mit vár el tőlük. Megkönnyítik a ruha-, cipőválasztást, hiszen jól állnak szinte mindenhez. Egyes darabok alkalmi, vagy „pakolós irodai” használatra is kiválóak, míg más modellek kézi táskából hátizsákká alakíthatóak, hogy ne kelljen két táskát vinni a kirándulásra.
S ha megvizsgáljuk ezeknek a táskáknak a belsejét, a szép, harmonikus kialakítású bélés, a masszív, ügyesen elhelyezett zsebek valódi intelligenciáról árulkodnak, minden elismerésünk a tervezőnek! Öröm kézbe venni, mert lehet merni ezeket a táskákat viselni, kora tavasztól egészen késő őszig.
Ismerje meg az újdonságokat a Heurekában, a Kossuth u. 15/A. szám alatt, a Kereskedőház emeletén. Az üzlet további választékáról is tájékozódhat a 06 63/317-816, valamint a 06 30/462-6277-es telefonszámon.

Kép és szöveg: dite x.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.