Új szemlélet, új termék

Dr. Lenkei Gábor Szentesen dedikált. Fotó archív dt.Fordítsunk megfelelő időt a testi-lelki megtisztulásra és megújulásra. Ehhez most az alábbi segítséget is tudom nyújtani:

Szabaduljunk meg minden olyan dologtól, ami már nem szolgál bennünket, de másnak még hasznos lehet. (Adjunk, hogy kaphassunk!) Lelki megtisztuláshoz hagyjunk el minden olyan gondolatot, ami lehúz és tönkretesz, pl. gyűlölet, irigység, rosszindulat és lépjen helyébe a SZERETET. Mindennap legyünk hálásak azért, amit elértünk, és bocsássunk meg mindenkinek, aki megbántott, vagy akiket megbántottunk (nagyon fontos!).
Olyan új terméket ajánlok, ami oldja a testi görcsöket, ezáltal a lelki görcsök is oldódni fognak.
Aki Dr. Lenkei Gábor terméket vásárol, ajándékcsomagot kap, amely tartalmazza az új C-1000 Cal-mag italpor négyféle íz változatát.
Aki Biola terméket vásárol, kap egy ajándékkönyvet: Kézikönyv a szépülni vágyóknak címmel, amely ismerteti a BIOLA termékeket, és az azokhoz használt gyógynövényeket.
A folyamatos megtisztuláshoz és átalakuláshoz még ráadásként most egyéb termékeket és könyveket is FÉL ÁRON kínálunk!
Kívánok mindenkinek nagyon jó megtisztulást és megújulást, a tiszta vízet ne felejtsék el mindennap megfelelő mennyiségben meginni! Köszönöm, hogy elolvassa, amit sok szeretettel írtam Önnek.
Ötvösné Éva x.
Bolt az Egészséghez Üzlet
Szentes, Kossuth u. 22.

Fotó archív D. T.
Lenkei Gábor Szentesen

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.