Pozitív történések a horgászoknál

Didergős fogások1. fotó HE.Tisztelt Horgásztársaim! Úgy gondolom, az elmúlt hetek izgalmai után egy kicsit megnyugodhatunk, ugyanis a vizek kijelölései megtörténtek. Így egyesületünk ugyan azokon a vízterületeken gazdálkodhat tovább, mint az elmúlt években, ezért február 2-ával elkezdtük a területi engedélyek értékesítését.

A másik örömhír, hogy a tiszai jegyek árusítása is elkezdõdött február 9-én. Így elmondhatjuk, hogy lassan de biztosan visszarázódunk a megszokott kerékvágásba. Jólesõen írom írásom, hisz csak jó dolgokról kell most írnom. Sokan próbálkoztak engedélyváltás után horgászattal, és a februári jó idõnek, vagy horgásztudásuknak köszönhetik, de szép számmal fogtak halat a Gerecz tavon, illetve a Kurcán is.
Amire fel szeretném hívni a figyelmet, március 20-án tartja egyesületünk a közgyûlését. Eltelt öt év, és ez a közgyûlés tisztújító is egyben. Természetesen levélben értesítünk mindenkit a pontos kezdésérõl, és a napirendi pontokról. Mindenki aktív részvételére számítunk. Erre az idõpontra 6.00 órától 14.00 óráig horgászati tilalom lép életbe.

Didergős fogások2. fotó HE.

A 2015-ös fogási napló leadási határideje törvényileg február 28. a felnõttek, és a gyermekek számára is egyaránt. Mivel február 28. vasárnapra esik, ezért kérjük a horgásztársakat, február 26-ig szíveskedjenek leadni a titkárságon. Határidõn túl leadott fogási napló esetében csak emelt díjas állami jegy adható!
Idén ismét vannak változások a fogási napló vezetésében, illetve változtak a víztér kódok is. Figyeljünk oda a kellemetlenségek elkerülése érdekében!
Darabos János horgászmesterünk elvégezte az elsõ vízminõség ellenõrzést vizeinken, jelen állás szerint elmondhatjuk, hogy vizeink állapota jó.
Szeretnék megkérni mindenkit, hogy adója 1%-át ajánlja fel egyesületünknek, ha még nem rendelkezett róla. Elõre is köszönjük. Ezt a következõ számra tehetik meg: 19984966-1-06.
Ezzel zárnám most soraimat, mindenkinek kívánok jó horgászatot, és persze mellé jó fogást. Horgásztársi üdvözlettel:

Kalamusz Endre

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.