Születés Hete 2016 – Szervezzük közösen!

Születés hete.Május 19-én és 20-án kerül sor idén hatodik alkalommal a Születés Hete rendezvénysorozatra a Megyeháza épületében.

Maga a program egyébként 2011-ben vette kezdetét az újdonsült szülõk legnagyobb örömére. Az évek alatt az igen színvonalas rendezvény olyan programokat tudott megvalósítani, amely országos viszonylatban is igen kiemelkedõ. Sokrétû, változatos, és a szakma igazi hozzáértése jelent meg évrõl évre a Születés Hetén. Nem csak a babavárás, a csecsemõ és kisgyermekkor, vagy a nevelés sajátosságaival ismerkedhettek meg a résztvevõk, hanem számos más, mégis ehhez kapcsolódó témáról beszéltek tabuk nélkül.
Az évek alatt volt lehetõség õszintén beszélni a családi krízishelyzetekrõl, a párkapcsolati problémákról, a meddõségrõl, az örökbefogadásról, a gyermekbalesetekrõl, az anya nõi tudatosságáról, a munkába való visszaállásról, a homeopátiás lehetõségekrõl, a szülés utáni szexuális problémákról, lélektani kérdésekrõl, vagy traumákról.
Láthatjuk tehát, hogy valóban széles volt az a paletta, amelyet a szervezõk és szakemberek öt év alatt megteremtettek számunkra.
Idén viszont szeretnék, ha a lakosság véleménye is megjelenne a rendezvényen. Éppen ezért arra kérik a leendõ látogatókat, hogy az õket érdeklõ témákkal keressék fel õket, és szervezõdjön közösen az idei Születés Hete rendezvénysorozat!
Az édesanyáktól, nagyiktól, szeretnék tehát megtudni, milyen programokon vennének részt, és milyen idõpontra tegyék az elõadásokat?
A véleményeket március 1-ig várja Agócs Lászlóné az agocsne@szentes.hu e-mail címen!

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.