Örök törvényünk!

Párkapcsolat illusztráció.jpgMost, az új év kezdetén sokan fogadkoznak, álmodoznak, milyen jó lenne ez is, az is. A fogadalmakat nem mindig lehet betartani. Az ember legnagyobb hibája, hogy álmokat kerget. Nem hisz a megtapasztalásainak, nem hisz a sorsszerűségben és meg akarja erőszakolni a sorsát. E kettősségről egymásnak fecsegünk, ahelyett, hogy elfogadnánk az örök törvényt. TE vagy a mag. TE vagy a teljesség.

 

Ne kergessünk illúziókat, mert ez által sokkal több fájdalom fog érni bennünket! Persze ezt is meg lehet magyarázni, hogy ebből tanuljunk. Még a jó pap is holtig tanul. De kell ez nekünk?
Ki ne vágyna nyugalomra, békességre, szeretetre? Ez akkor fog megtörténni a párkapcsolati síkon, ha nem firtatunk mindent. A szeretetet, amelyet magad iránt érzel, sugározd ki, ne másoktól várd a csodát, a boldogságot és megnyugvást. Azok a párok boldogok tapasztalataim alapján, ahol a mérleg kiegyenlítődik. Segítik és támogatják egymást, és nem engedik elaludni a tüzet.
Két egészséges lélek együtt – egymással egy célért. Nem kerülnek konfliktusba, mindketten elhivatottak a saját életük mellett. Kölcsönösen, szeretetben élnek, alázattal a másik irányában. Ezek nem titkolt drágaságok, ezek egyszerű elméletek, amiket észre sem veszünk. Rohan az idő, mi is rohanunk utána.
De álljunk meg egy szóra, kerüljünk egymáshoz emberközelségbe, fogadjuk el és tiszteljük egymást!
Ezek a gondolatok az élet törvényszerűségéről szólnak.
Minden kedves olvasónknak Egészségben gazdag Új Évet kívánok!

Csordásné Ani
Eü. konzultáns

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.