Zárult a jubileumi év

A virágtorta az ANUGÁn.Jubileumi cikksorozatunk záró összegzésére Tóthné Kecskés Mária belkereskedelmi és marketing igazgató asszonyt kértük, aki egész évben összefogta azt a sok-sok eseményt, melyek különlegessé tették a 25. évforduló megünneplését.

A Hungerit Zrt. október 10. és 14. között részt vett Európa legjelentõsebb élelmiszeripari kiállításán, az ANUGÁN Kölnben. A tapasztalatokról érdeklõdtünk:
– Idén elõször önálló, mintegy 60 m2-es standdal vettünk részt a kölni rendezvényen. A kövérliba-vágás megszûntével azt kívántuk a vásáron reprezentálni, hogy Európa legnagyobb kacsavágó üzemeként méltó helyünk van a német piacon. A 25 éves évfordulóra pedig egy óriási virágtorával emlékeztünk – mondta.

A stand részlete az ANUGÁN.

– Jelentõs kihívás volt a nagy stand üzemeltetése, de megérte, mert nagyon jól sikerült a bemutatkozásunk. Számos pozitív visszajelzést, és ami nagyon fontos, üzleti megkereséseket hozott a részvételünk, ezért úgy döntött a vezetõség, két év múlva is ott szeretnénk lenni ezen a kiállításon – tette hozzá.
– A jubileumi országos kampányuk a “25-nek lenni jó!” szlogent viselte. A napokban zárult kampány hozta-e a várakozásaikat?
– Ami már számokban is mérhetõ, jelentõsen megnõtt a honlapunk látogatottsága. Vásárlóink nagyon aktívak voltak a kampányhoz kapcsolódó játékban, errõl árulkodik a visszaküldött blokkok száma is. A célközönségünket tehát sikerült elérni a kampánnyal és megmutathattuk, hogy mekkora értéket jelent ma Magyarországon, ha egy cég 25 éven át a piacon tud maradni és tradíciót tud teremteni – válaszolta.
– A másik szlogenünk: “Kacsa csak a Valdortól!” azt az információt juttatta el a vásárlóhoz, hogy érdemes a Valdor márkát keresni a boltokban, mert erõsségünk a kacsavágás, bízhatnak a darabolt és egész kacsa kínálatunk kiváló minõségében.
Tóthné Kecskés Mária a kampány nyereményjáték sorsolásáról is tájékoztatott:
– A 25 héten át tartó játék végén 250 nyereményt sorsoltunk ki. A fõdíj, egy másfél millió forint értékû konyhabútor, egy budapesti hölgy vásárlónk boldog karácsonyához járul hozzá, a napokban veszi át.

– Milyen egyéb marketing akció valósult még meg a jubileum jegyében?
– Budapesten Combino villamost matricáztunk fel, amelyet nap mint nap láthatnak a fõvárosiak. Igen kedvezõ a fogadtatása. Több belföldi és külföldi megjelenésünk volt még a jubileum jegyében, amelyekkel sikerült piaci pozícióinkat erõsíteni. Az üzleti megkereséseknek örülünk, élünk a lehetõségekkel.
– Hogyan vettek részt a mintaboltok a kampányban?
– A mintaboltoknak külön egyedülálló szerepet szántunk, ún. libavásárokat rendeztünk, a vártnál is nagyobb sikerrel. Volt olyan napunk Szegeden, amikor több tonna libát adtunk el, komolyan felpezsdítetve ezzel a piac életét, a vásárlók nagy örömére.

Ifj. Magyar József átvette édesapjától az irányítást jelképező kormánykereket. Fotó: Vidovics Ferenc.

A jubileumi év nagy szabású vacsorával zárult december 4-én. A rendezvénynek Hódmezõvásárhelyen a Fekete Sas rendezvényterme volt a helyszíne. Több mint 400 vendég jelenlétében adta át Magyar József vezérigazgató úr fiának, ifj. Magyar Józsefnek a stafétabotot jelképezõ kormánykereket, azaz a cég jövõbeni irányítását. A hagyományos 3 helyett idén 9 Hungerit Díj kitüntetést adott át Magyar úr a következõ dolgozók részére: Dr. Darabos Valéria, a HUNGERIT Zrt. ügyvédje, Tóthné Kecskés Mária belkereskedelmi és marketing igazgató, Váradi Erika áruforgalmi csoportvezetõ, Bakró István csoportvezetõ, Kuti Ferenc targoncavezetõ, Weisz Andrea üzletkötõ aszszisztens, Török Károlyné készletezõ, Virágos-Kis Mihályné Judit bér-, tb-, és munkaügyi csoportvezetõ és Mucsi Katalin gyártmányfejlesztõ-osztályvezetõ vehette át a jutalmat.

A Hungerit díjasok Magyar József vezérigazgató és Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter társaságában.

Tóthné Kecskés Mária kérdésünkre összegzését azzal zárta:
– Örömteli, hogy az alapítók közül még 22-en most is cégünknél dolgoznak. Jó volt velük, sok-sok munkatársunkkal és vendégeinkkel ünnepelni. Jó, hogy így zárhattuk az évet, bár sokat dolgoztunk. A pörgõs napok élményei, izgalmai az elkövetkezõ nyugodtabb hónapokban talán hiányozni is fognak.

Dömsödi Teréz
(Fotók: Hungerit Zrt.)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.