Jó helyre került az “okos” mosógép

A mosógép átadása.A tavalyi volt a második karácsonyi ajándék esõ, amikor a Hunor Coop boltokban a 3000 Ft felett vásárlók nyereményjátékon vehettek részt. A vásárlást igazoló blokkjaikat, nevükkel, lakcímükkel, elérhetõségükkel egy gyûjtõládikában kellett elhelyezni, és minden boltban még karácsony elõtt kisorsoltak egy-egy 7000 Ft értékû ajándékcsomagot.

Akiknek ekkor nem kedvezett a szerencse, még mindig reménykedhettek, hiszen a december 30. sorsoláson dõlt el a fõnyeremény, egy okos mosógép tulajdonosának a személye.
Tavaly szentesi nagy család örülhetett a januárban átvett LCD televíziónak, idén Csörögi Georgina Judit és családja nyerte Makón a fantasztikus nyereményt. A 150 ezer forint értékû INDESIT márkájú mosógép tényleg rendkívül intelligens, programozza pl. a mosás idejét, szárít, stb. Az anyuka a Maros Áruház rendszeres vásárlója, három gyermeket nevel egy városhoz közeli tanyán. A nyereményt Csatordai Lajos, a Hunor Coop Zrt. kereskedelmi igazgatója adta át részére január 5-én, majd a család otthonába szállították a készüléket.
Reméljük, a család egész éve ugyanilyen szerencsésen folytatódik. Gratulálunk és sok örömet kívánunk mi is a nyereményhez!
(dt.)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.