Lókolbász a Brillír Kft-től – Nagyapa módszerével készül

Címkéjén a csikóról jól felismerhető a derekegyházi lókolbász.A ló nemes állat, mindig is nagy gond és figyelem övezte a tartását. Húsa jellegzetesen édeskés, ezért számít kuriózumnak a belõle készülõ kolbász. Feldolgozásra speciális fajtájú lovakat tartanak ma is

A Brillír Kft. Derekegyházi Húsvágó és Feldolgozó Üzeme ilyen hazai alapanyagból, nagyapáink módszerével, a jellegzetes, tõlük már megszokott házias fûszerezéssel és adalékanyagoktól mentesen készít lókolbászt, jelenleg csemege ízesítéssel. A forgalmazást a húsboltjaikban október elsejével megkezdték, s amint megtudtuk, máris nagy népszerûségnek örvend. Nem meglepõ, hiszen vevõbarát áron kapható, és folyamatos belõle az ellátás.
Remek reggelire, vacsorára, szendvicsek készítéséhez, a húsevõk kosarába ajánljuk!

(dt.) x.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.