Vége az óráknak … – Köszönjük, Tanár úr!

Köszönjük, Tanár úr!Horváth László neve a városi sportuszodával együtt cseng. Az idén már 85 esztendõs, ám ma is aktív sportember azonban most úgy döntött, hogy befejezi a gyógyúszás oktatást. 

Tanítványai, így a képen látható Dorka is, sokat köszönhetnek a mindig következetes, szigorú tanár úrnak, aki most elengedi a kezüket, hogy a tanultak alapján,  már egyedül folytassák tovább, egészségük szinten tartása érdekében, a rendszeres gyakorlást.
Horváth László 18 éve foglalkozott gyógyúszás oktatással, testnevelési fõiskolai képesítéssel. Gyermekek, felnõttek számára adta vissza az egészséges járás, mozgás örömét, a mindennapokhoz szükséges önbizalmat épp úgy, ha baleset utáni rehabilitációra, vagy a született testi hibák korrekciójára volt szükség.
Mint említi, a nyári idõszakban harminc diákkal is foglalkozott, a legtöbben úszni sem tudtak, amikor elkezdték a gyakorlást. Mára azonban megélik a mozgás örömét, több úszásnemben is kiválóan helyt állnak, élvezik, hogy egyre ügyesebbek, erõsebbek és ez által a tanulásban is sikeresebbek lettek.
A tanár úr az uszodához ezután sem lesz hûtlen, hiszen minden nap 6.30 órakor itt kezdi a napot. 

Kép és szöveg D. T.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.