A Fidesz-KDNP Szentesi Szervezete közleménye

A Fidesz-Kdnp jelöltjei.jpgA szentesi baloldali pártok képviselőjelöltjei a napokban több sajtótájékoztatót tartottak, melyben kifogásolják a kormánypárti pártszövetség kampányát, annak stílusát.

A Fidesz – KDNP méltatlannak tartja, és a leghatározottabban visszautasítja ezeket az igaztalan, provokatív vádakat, egyben kijelenti, hogy az ott elhangzott állítások minden valóságalapot nélkülöznek. A Fidesz – KDNP elhatárolódik minden negatív kampánytól. Továbbra sem kívánunk élni igaztalan állítások terjesztésével, és elítélünk minden ilyen vagy ehhez hasonló kampányelemet, ám az igazság kimondásától ezután sem zárkózunk el.

A Fidesz – KDNP ugyanakkor felkéri a baloldali pártok képviselőit, hogy tartsák be a választási törvényben leírtakat. Felszólítjuk az említett politikai formációt arra, hogy tegyenek eleget a választási törvénynek, például abban, hogy ellátják kampánykiadványaikat impresszummal. az egyikben Szentes város honlapját használják, mely kimeríti a közpénzből történő kampányfinanszírozást. Ezek miatt a Fidesz – KDNP a Helyi Választási Bizottságnál bejelentést tett.

A napokban ismeretlenek megrongálták a Fidesz – KDNP több plakátját. Minden érdekeltet arra kérünk, hogy az európai normákat betartva kampányoljanak tovább.  

Fidesz – KDNP szentesi szervezete

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.