Jót jól tenni! – Segítség a Vérellátónak

A nyomtató átadása.A Szentes-Csongrád Rotary Club és a szentesi dr. Bugyi István Kórház Vérellátó osztálya között önkéntes véradás szervezésében jött létre eredményes együttműködés ezév márciusában.

A Vérellátó munkatársai már ekkor jelezték, hogy sok kényelmetlenséget jelent számukra a véradások dokumentálásához szükséges jelentős számú fénymásolás. Nagyon körülményes ezt elvégezniük, mert nincs a Vérellátó osztálynak saját fénymásolója, ezért a sok dokumentummal a titkárságra kell átjárni a másolatokat elkészíteni.

A Rotary Club úgy döntött, megpróbál segíteni a Vérellátón, amit a PAAM Ker. Szolg Kft. adománya lehetővé is tett. A PAAM Ker. Szolg Kft. a Rotary Clubnak adományozott egy komplett LaserJet M1132 MFP multufunkciós készüléket egy plusz festékpatronnal. Ezt a fekete-fehér nyomtatásra és fénymásolásra, valamint színes szkenelésre alkalmas készüléket a Rotary Club használatra átadta a Vérellátó osztálynak. Dr. Furák Ilona osztályvezető főorvos vette át a készüléket az adományozó ügyvezetőjétől, Horváth Istvánnétól és a klub jelenlegi elnökétől, Horváth Istvántól május 22-én az önkéntes véradás megkezdése előtt.

A Rotary jelmondata és az akció mottója is: Jót jól tenni! Ezúttal is sikerült.

 

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.