A Dr. Szentes fejlesztései – 3/4D baba mozi

Szentes, Új u. 13. szám alatti rendelő. Szentesen, az Új utca 13. szám alatt újonnan kialakított Dr. Szentes Diagnosztikai és Szakorvosi Centrumban 2013. tavaszától érhetõ el a 4 dimenziós ultrahang diagnosztikai (baba mozi), nõgyógyászati és ortopédiai rendelés. A 24,5 millió forint értékû fejlesztés 15,9 millió forint támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv keretében.

A Chomiak és Kovács Bt. 16 millió Ft vissza nem térítendõ támogatást nyert az “Innovációs eredmények hasznosításának támogatása  KKV-k részére” címmel kiírt pályázaton az  Új Széchenyi Terv keretén belül.
A 24,6 millió forint összköltséggel kialakított “Dr. Szentes Diagnosztikai és Szakorvosi Centrum” modern Medison SonoAce R7 digitális ultrahang berendezéssel kíván a lakosság körében általános radiológiai ultrahang vizsgálatokat végezni.
Az Új Széchenyi Terv keretében beszerzett felsõ kategóriás ultrahang berendezésen a vizsgálatok teljes spektrumára van lehetõség: 3/4D baba mozi,  hasi és kismedencei, nyaki lágyrész, nyálmirigy, pajzsmirigy, emlõ, hónalji lágyrész, végtagi lágyrész, ízületi (váll, térd, csípõ), ér (nyaki artériák, vénák, végtagi artériák, vénák, hasi erek, veseerek), gyermekgyógyászati (koponya, csípõ is) vizsgálatok.
Az uniós támogatással megvalósult “Chomiak és Kovács Bt. diagnosztikai eszközrendszerének fejlesztése” címû projekt ultrahang diagnosztikai szolgáltatás egy jóval szélesebb orvos-diagnosztikai eljárási kör alapját képezi. “Dr. Szentes”-ben rendelkezésre álló modern videokolposzkóp segítségével lehetõség van arra, hogy a páciens is figyelemmel tudja kísérni az esetleges nõgyógyászati eltéréseket, de a gyógyulás folyamatát is.
Az Új utcai centrumban végzett nõgyógyászati rákszûrés kiértékelése néhány napon belül megtörténik, így is növelve a biztonságot. Korszerû, nagy felbontású 4D ultrahang készülékkel a méh, méhen lévõ eltérések méhnyálkahártya és a petefészkek kiválóan vizsgálhatók. Lehetõség van Humán papillóma vírus (HPV), Chlamydia, Candida szûrésre is, többek között. A vizsgálatokra egyeztetett idõpontban, várakozás nélkül, a vizsgáló orvossal történt személyes konzultáció után kerül sor. Bejelentkezés: 30/628-3063.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.