Vízilabdás hírlevél

Bocskay István indította útjára a vízilabda kedvelõinek hírlevelét, amelyben igyekszik tájékoztatást adni a meccsekrõl, a sportág képviselõivel történt legfontosabb hírekrõl, valamint a klub életérõl. Október 3-án már 104 címre juttatta el az elektronikus tájékoztatót.

Különösen értékes gesztus ez, amikor a klub válságaiból igyekszik minél gyorsabban talpra állni. A hírlevélbõl tudjuk, hogy a klubnak elkészült az új piros, fehér, kék logója, amelyben a piros szín a múlt sikereit, a fehér a jelen eseményeit, míg a kék a biztató jövõbe tekintést képviseli. A klub megújulását és jövõbeni reményeit bizonyítja, hogy Mészáros György elvállalta az elnöki tisztséget. A klub elnevezése is Szentesi Vízilabda Klubra változott.
Még ha jelenleg a meccsek több-kevesebb sikert hoznak is, az összerázódás megkezdõdött a csapatokon belül.

* * *

Lapzártánk után az október 19-i legfrissebb eseményekről kaptuk a tájékoztatást, miszerint a Hungerit – MetalCom Szentes, azaz a hölgyek Győri Eszter vezetésével, nagy küzdelem után 10 : 5-re kikaptak a Honvéd csapatától. Az igazsághoz tartozik, hogy a szentesi csapat két gólját nem ítélték meg a bírák. Bár a lényegen most a pozitív döntés sem változtatott volna. A fiatal játékosok közül feltétlen ki kell emelni Zantleitner Krisztina teljesítményét.

Jól teljesítettek az utánpótlás serdülő fiúk.  Szentesi VK – Csongád 16:12. Fergetegesen játszott az 1997-98-as korosztály is. Szentesi VK- Szeged 15:2, Szentesi VK – Arad 28:1, Szentesi VK – Nagyvárad 18:11.

A soronkövetkező bajnoki mérkőzések:
Október 25. szombat 10.00-19.30 Férfi felnőtt – Bodrogi Bau Szentes – UTE
Október 29. szerda    17.00-18.30 Női felnőtt  – Hungerit MetalCom Szentes – BVSC

– dt. –

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.