A visszaszámlálás megkezdődött – Naptárszezon az Iroda-Profil Kft-nél

A tanévkezdés és honlap beindítás óta eltelt idõszakban újabb eseményekre készült fel cégünk: a karácsony és újév idõszakára.

Bár a naptár még csak októbernél áll, üzletünkben már széles – és egyre bõvülõ – választékban megtalálhatóak a 2009-es évi határidõnaplók, asztali- és fali naptárak, zsebnaptárak.
Ezen termékeink különleges szépségük és magas minõségük miatt nemcsak hasznosak, de kiválóan alkalmasak ajándékozásra is. Üzletünkben mindenki megtalálhatja a számára színben, mintázatban és árban is megfelelõ kalendáriumot.
S ha már itt tartunk, közeledik az advent és karácsony ünnepe. Ennek megfelelõen hozzánk is egyre több karácsonyhoz köthetõ termék érkezik. Ezek természetesen mind kis-, mind nagykereskedelmi vásárlóink számára elérhetõek.
A szeptember elseje óta mûködõ honlapunkon (www.ipszentes.hu) is megtalálhatóak új termékeink, amelyeket néhány perces regisztrációs folyamat után meg is lehet rendelni, illetve nagyobb mennyiségre árajánlatot lehet kérni.
Minden kedves érdeklõdõt és vásárlót nagy szeretettel várunk a József A. u. 18. szám alatti üzletünkben, illetve internetes felhasználóink közé! www.ipszentes.hu. Nyitva tartás: H.-P.: 8-17, Szo.: 9-12. óráig.       LKG (x.)                                                      
(Fotó: dt.)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.