Családi vállalkozásban újra üzemel a Nádas Csárda – A Kertváros oázisa

Szerdahelyi Mátyás Krisztinával a Csárda bejáratánál.Egy igazi vendéglátós pillanatok alatt rádöbben, hogy bármi másba kezd, az csak egy érdekes kirándulás lehet, s máris visszahúzza a szíve. Két év távollét után így tért vissza Szerdahelyi Mátyás is a Nádas Csárdába, hogy ott folytassa, ahol abbahagyta…

Érdeklődésemre elmondja, hogy továbbra is a Nádas ‘96 Kft. üzemelteti az éttermet, amely a család vállalkozása. Párja, Krisztina az étterem séfje, ám az ételkínálat változatlan: a velős pirítós, a pacal, a Nádas tál és a többi finomság ott lesz majd a napi kínálatban. Az ételek és italok árát is a két évvel ezelőtti szinten tartják, hogy ezzel is visszahódítsák vendégeiket.
– Az igazi “nagyüzem“ augusztus elsejétől indul nálunk – említi. Akkor már Szarvas János remek pizzáit is rendelni lehet, sőt házhoz szállítás is kérhető.
Ahogy korábban is, várják a családi, baráti összejövetelek, munkahelyi kollektívák rendezvényeit, hiszen a csárda száz főig tud vendégeket fogadni és kiszolgálni. Csodás zöld környezetével a Kertváros oázisának is tekinthetjük, ezt a hangulatot a kerthelyiség és a Kurca közelsége fokozza. Saját parkolója autóbuszos kiránduló csoportok fogadására is kiváló.
A Nádas elsősorban a 20 év fölötti korosztály kulturált szórakozóhelye kíván lenni, ahol halk zene mellett kellemesen elbeszélgetve, finom ételeket és italokat fogyasztva lehet múlatni az időt. Az ősz folyamán kezdődnek a nosztalgia estek élő- és gépzenével, állandó vendéggel, osztja meg velünk a tulajdonos üzletvezető a terveket.
Az étterem nyitva tartása az alábbiak szerint alakul: hétfőn zárva, keddtől péntekig 17 órától, szombaton és vasárnap 12 órától fogadják a finom és bőséges ételek kedvelőit.
– dt. – (x.)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.