Tűzgyújtási tilalom miatt változik a Szárnyas Napok helyszíne!

Szórólap-térképpel. Kinagyítandó.A III. Szentesi Szárnyas Napok gasztronómiai és sörfesztivál helyszíne idén is az ifjúsági ház lesz. A Tóth József utcában található mûvelõdési központ (népszerûbb nevén IH gödör) és a mellette lévõ Kurca – part marad az idei Szárnyas Napok rendezvény helyszíne.

Az ok, nem más, mint a rendkívüli forróság okán életbe lépett tûzgyújtási tilalom, amely érinti többek között a Kurca-part Kalandparkot, és a 200 méteres körzetében lévõ területet is. A rendezõk így mérlegelési lehetõség nélkül kénytelenek voltak helyszínt váltani. Szinte egyértelmû, hogy az eddig jól bevált ifjúsági ház kinti területét választották ismét helyszínül. A Hungerit Kakasfõzõ Verseny helyszíne a tavalyi évben is helyszínként szolgáló Kurca part lesz.

Szórólap-Tombola akcióról. Kinagyítandó.

Bertók Róbert fõszervezõ ez úton is köszönetet szeretne mondani a Szentesi Mûvelõdési Központ vezetõjének, Varróné Szabó Ildikónak a kialakult helyzetben nyújtott segítségéért!A rendezõk mindenkit szeretettel várnak a meghirdetett teljes programmal!”
V. V.

 Hírek a szárnyasnapokról.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.