Fábiánsebestyénből jelentjük

A legjobb lovasok várták a vendégeket Fábiánsebestyénben. Fotó archív.Lázár – Ifj. Dobrovitz és lengyel siker összesítésben. A négyesfogathajtók akadályhajtásával zárult a XXXI. Nemzetközi Fogathajtó Verseny Fábián–sebestyénben, ahol vasárnap délután kihirdették összetettben is az eredményeket.

2013-ban az akadályhajtás versenyszámot Juhász László nyerte, a versenynapot második helyezettként záró ifj. Dobrovitz József és a harmadik helyezett Váczi István elõtt az Európa Bajnokságra készülõ négyes fogathajtók mezõnyében.
Az összesített versenyben ifj. Dobrovtiz József gyõzött és nyerte el a Kinizsi Nagydíjat, másodikként Váczi István, harmadik pedig Galbács Ferenc zárta a versenyt Fábiánsebestyénben a négyes fogatoknál.
A világbajnokságra készülõ kettesfogathajtók mezõnyében a Lázár testvérek állhattak a dobogó mindhárom fokára. Az elsõ helyen Lázár Vilmos végzett, míg a második és harmadik helyezést két fogattal induló testvére, Lázár Zoltán nyerte el.

Az egyes fogathajtóknál lengyel siker született, hiszen Kwiatek Bartlo-miej gyõzött, megelõzve a versenyszámban legjobban hajtó magyar Jámbor Vilmost, valamint a harmadik helyen záró Rondzik Gábort.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.