Szezonkezdés a Horgászáruházzal

A Horgászáruházban kiemelt a választék etetőanyagokból is.A legtöbb horgász már bizonyára, az idei tavasz első napsugarait élvezve, némi tapasztalatot is szerzett a vízparton. Ehhez azonban előzetesen el kellett készítenie az otthoni leltárt. Rendben vannak-e a felszerelések, mit kell pótolni, hogy az újabb és újabb horgász kalandok igazán élvezetesek legyenek.

Az Arany János utca 16. szám alatti Horgászáruház is a szezonra felkészülten várja a horgászokat. Minden adott a sikeres fogáshoz.
Gulyás János, az üzlet vezetője (képen jobbra) először is arról tájékoztat, hogy picit módosult az áruház nyitva tartása. Hétköznap 12.00 és 13.00 óra között egy órás ebédszünet idejére az üzlet zárva tart. Reggel 8.00 -tól 12.00, valamint 13.00 és 17.00 óra között, szombaton 8.00 -tól 12.00 óráig szolgálja ki a vízpar-tok szerelmeseit.
Rendkívül gazdag etetőanyag és horgászfelszerelés választék várja, igen kedvező áron a horgászokat a Horgászáruházban. Érdemes meggyőződni erről személyesen is.
Gulyás János felhívja a figyelmet, hogy az interneten kiválasztott, nem ritkán egyedi igényeknek megfelelő termék átvételének helyszínéül válaszszák az áruházat. Biztonságos és olcsó megoldás, hiszen így a horgász nem “zsákba macskát” vesz, meggyőződhet a választott áru minőségéről, épségéről, helyes használatáról.
Továbbra is mód van a bizományosi értékesítésre. Használt, de jó állapotú horgász felszerelésének így új gazdája lehet, de arra is mód van, hogy értékegyeztetéssel egyes horgászbotok, orsók az újonnan vásárolt termék árába be legyenek számítva. Érdemes megtudni a részleteket az áruházban.
A családtagok továbbra is megkönnyíthetik a horgász szenvedélyének kiélését, ha az áruház vásárlási utalványát ajándékozzák számára.
Vidám, fogásokban gazdag szezont kíván vásárlóinak a Horgászáruház. Kapásra fel!
Kép és szöveg: – dite –

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.