“Harcosok Klubja” – Hamarosan nyitja kapuit

A rendezvény plakátjaMárcius 23-án Szentesen lépnek ringbe hazánk legjobb profi bokszolói, a Dr. Papp László Sportcsarnokban.

A programban több mint tíz mérkõzés szerepel, benne két-három amatõr mérkõzés mellett, 11 profi ökölvívó mérkõzés, két címmérkõzéssel. A gálát nem véletlenül, élõben közvetíti a Sport1 televízió (20:15-tõl). Ringbe lép a visszatérõ WBO Európa Bajnok, WBO világbajnoki kihívó, Bedák „Mr. Balhorog” Zsolt, és a hazaiak kedvence, a matematikus-rendõr cirkálósúlyú Nagy Sándor is. Nagy ellenfele a rutinos és jó mérlegû Bozai Gyula lesz, akivel a cirkálósúlyú magyar bajnoki címért mérkõznek 10 menetben. A 10 menetre tervezett mérkõzés nem biztos, hogy végig tart majd, hiszen mind a két versenyzõ hatalmas ütõerõvel bír, és elmondásuk szerint egyikük sem szeretné végigvinni a mérkõzést.
Nagy Lajos Márk 10 menetes GBC címmérkõzésen mérkõzik a cseh Michal Pechacekkel. Szintén a tévéközvetítésben kap helyet a szlovákiai Kovács „Tomi Kid” Tamás is, aki 6 menetesre tervezett mérkõzésen küzd a többszörös magyar bajnok Régi Dániellel. Bozaihoz hasonlóan Tomi Kiddel is nagyszámú szurkolótábor érkezik az eseményre.
A szervezõk már 16:00 órától „ültetõ” mérkõzésekkel várják a közönséget. Ezeken a mérkõzéseken láthatjuk majd a Szentesi Kinizsi SZITE amatõr bokszolóit 17:00 óráig. 17:00 órától indulnak a profi felhozó mérkõzések. Szurkolhatunk majd a szentesi Nagy „Lütyõ” Imrének, Petrovics Istvánnak, és Faur Csabának is. Faur Csaba ezen a gálán szerezheti meg az 5. gyõzelmét a profik között.
A rendezvényt megelõzõ nyilvános mérlegelésre és sajtótájékoztatóra március 22-én, pénteken kerül sor 17:00 órától a Dr. Papp László Sportcsarnokban. A rendezvényre az elõvételi jegyek már megvásárolhatók a rendezvény helyszínén 1.500. Ft-os áron.                  
B. R.

Egy hozzászólás ““Harcosok Klubja” – Hamarosan nyitja kapuit” bejegyzésre

  1. Dömsödi Teréz:

    BEDÁK TELTHÁZ ELŐTT TÉR VISSZA – IME A LEGFRISSEBB INFORMÁCIÓK!

    Szombaton hosszú idő után ismét élő, televíziós profi bokszgálát láthat a magyar közönség. A Ferobox Event első ökölvívó eseményére azonban a Sport Televízió közvetítése ellenére a helyszínen is óriási az érdeklődés. Egy nappal a rendezvény előtt kevesebb mint száz jegy maradt.

    Előre borítékolható tehát, hogy teltház várható Szentesen, a dr. Papp László Sportcsarnokban, ami nem is csoda, hiszen színvonalas mérkőzéseket kínál a gálán a Ferobox Event. A Sport 1-en este negyed 9-től kezdődő élő műsor első meccsén a nagy visszatérő Bedák Zsoltot láthatják az érdeklődők, aki hatmenetes meccset vív a fehérorosz Anton Bekishsel.
    Rögtön utána a szlovákiai magyar, Kovács Tamás ’Tomi Kid’ következik szintén egy hatmenetes bunyóban, ellenfele Vécsei Péter lesz. Kovács legnagyobb vágya, hogy nemcsak megismertesse, hanem meg is szerettesse magát a hazai közönséggel, így ígérete szerint látványos pofonokra számíthatunk tőle.

    A végére pedig két címmeccs maradt a programban: először Nagy Lajos Márk az olasz Felice Moncelli ellen lép szorítóba GBC junior középsúlyú övéért.
    Végül Nagy Sándor lép színre, aki élete első tízmenetes meccsét vívja a cirkálósúly magyar bajnoki övéért Bozai Gyula ellen. A sportcsarnok lelátóinak zsúfoltságáért részben a főmérkőzést vívók a „felelősek”, ugyanis értük sokan szorítanak majd a helyszínen, ráadásul Szegedről és Budapestről is sokan érkeznek Szentesre.

    A gála egyébként az egész magyar sportéletet megmozgatja – nemcsak a bokszberkeken belül -, ugyanis londoni olimpiai bajnokunk, Berki Krisztián, vagy éppen a rali világából ismert Benik Balázs is jelen lesz ígérete szerint.

    Fontos kiemelni, hogy bár a jegyek nagy része már gazdára talált, az érdeklődők még a gála előtt korlátozott számban tudnak a helyszínen belépőt váltani. Az eseményt a tv nézők a Sport 1-en 20.15-től láthatják élőben.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.