Minőségi magyar vetőmagok – minden egy helyen – Ki mint vet, úgy arat…

Ízelítő a gazdag kínálatbólEgy éve üzemel Szentesen a Szarvasi út 3/B. szám alatt a Hobbi Kertimag Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. üzlete. Birgány Ferenccel, az egyik tulajdonossal tekintjük át a választékot, hiszen már közeledik a tavaszi munkák ideje.

– Üzletünkben a RÉDE Zrt. és a békéscsabai GBBR Kft. hazai fejlesztésû vetõmagjait árusítjuk a TÉSZ áruház melletti kis üzletünben, ahol hétfõtõl péntekig 7.30 és 16 óra, szombatonként 7.30 és 12 óra között szolgáljuk ki a lakosokat és a viszonteladókat – említi.
Látva az áruválaszték gazdagságát, mennyiségét, ösztönösen böngészem az árakat, amelyek igen barátságosak. A konyhakert nélkülözhetetlen növényei, a zöldség- és fûszernövények, számos bab-, borsófajtától a csemegekukoricáig, több mint háromszáz féle közül választhatunk vetnivalót. A tavaszi dughagymák között találjuk a Makói, Stuttgarti, Sturon fajtákat, lila hagymát. A Sonkahagyma olyan édes hagyma, amelyet salátákhoz használnak szívesen a szakácsok. Valódi makói fokhagymát is ültethetünk a kiskertbe.

Beszélgetésünk alkalmával elidõzünk a burgonya mini vetõgumóknál, mindazok bátran jöjjenek a Hobbi Kertimag üzletbe, akik Cleopátra, Desi-ree, vagy Red Scarlett és Kondor fajtákat keresnek. Kisebb és nagyobb tétel egyaránt biztosított, hiszen az üzlet a nagyobb gazdaságok tulajdonosaira is gondol. Így felhívja a figyelmét mindazoknak, akik hibridkukorica vetõmagot szeretnének nagyobb tételben beszerezni, a martonvásári és szegedi fajták most kaphatók. Érdemes mielõbb gondoskodni a szükséges menynyiségrõl, mert késõbb esetleg fajtahiány léphet fel. Már megvásárolhatóak a hazai lucerna vetõmagvak is.

Üzletbelső.

Elámulunk a virágmagok, gumók gazdag kínálatán. Dáliák, kardvirágok csodás színválasztéka, gumós begóniák, free-siák egyszerû és telt virágú változatai pompázhatnak a nyári kertekben, ha már most gondoskodunk errõl. Kisebb eszközök, szerszámok, virágföld, virágcserepek, tápoldatok, gyeptrágyák és biotoll termékek szolgálják növényeink egészségét.
Aki kedveli, csíranövények (búza, retek, vöröshagyma) vetõmagjait is beszerezheti. De kaphatók madáretetõk, madáreleségek (cinkegombóc, papagájnak) és késõbb vesszõárukat, bevásárló és gazdasági kosarakat, fás kandalló kosarat és vesszõ kaspókat is lehet majd kapni.
A kínálatról további részletekért hívják a 06-30/9256-433-as telefonszámon Birgány Ferencet. E-mail: birganyferenc@gmail.com . Minõségi magyar vetõmagokból, mindent egy helyrõl a TÉSZ áruház mellõl jó áron vethet. 
Kép és szöveg: dt. (x.)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.