Mi az a bogárnéző? – Belefér a táskába?

Az õsz a változások, új dolgok kezdete. A legtöbb újdonság a kisdiákok életébe köszönt be, hiszen óvodába, iskolába menni mindig kihívást jelent, nem csak a gyerekeknek, a szülõknek is.

Ha feltesszük a kérdést, mit vigyen magával a gyerek nap mint nap? Praktikus választ kell adnunk, olyan táskát keresünk, amit kézbe venni öröm, kényelem, biztonság.
A Heuréka Bõrdíszmû-, Játék és Ajándék Üzletben minden korosztály számára található ilyen ajánlat. Kezdjük a legkisebbekkel, az ovisok, böl-csisek apró hátitáskája egy-egy plüss állatkát ábrázol, kiváló kabala is lehet, és a gyermek megtanul hozzá ragaszkodni.
A tinik kézmûves táskákból, szatyrokból válogathatnak maguknak divatos, iskolatáskaként is helytálló egyedi darabot. A középiskolások, alkalmazkodva ahhoz, hogy melyik intézményben tanulnak, személyiségükhöz illõen találhatnak olyan divattáskákat, amelyek iskolatáskaként is kiválóan funkcionálnak, a kollégiumba utazás terheit is képesek viselni. Az egyetemisták, fõiskolások számára laptoptáskaként is használható modellek sorakoznak a polcokon. Vásárolhatnak hozzá olyan ablakos pénztárcát, amely a bérletek gyors felmutatását teszi lehetõvé.
Szeptember végéig még minden csütörtökön és pénteken üzemel a Táska utca, érdemes a használt és akciós kínálatot is figyelemmel kísérni, cserélni.
Az õsz másik nagy slágere azon játékoknak a köre, amelyek a gyerekek figyelmére összpontosítanak. Az üzlet iskolára, óvodára hangoló feladatmegoldó füzeteket, minõségi fajátékokat kínál, hogy asztalhoz ültesse a kicsiket, képes arra nevelni õket, hogy akár 45 percen át tudjanak koncentrálni, figyelni.
Az üzlet Szentesen, a Kereskedõház emeletén (Kossuth u. 15/A.) olyan okosságokat mutat meg a gyerekeknek, mint pl. a bogarak viselkedésének tanulmányozására szolgáló bogárnézõ, vagy egyes állatfigurás logikai kirakós játékok színes választéka. Szerezzen örömet ilyenekkel gyermekének!
Kép és szöveg: dt. (x.)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.