Vajon megér napi 685 Ft-ot az Ön jövője?

Érdekli, hogyan fogja magát érezni, amikor egy fillér megtakarítás nélkül éri el a nyugdíjkorhatárt? Én megmondom: pocsékul…

Kétli, hogy erre kerüljön sor: elõször eladja az autóját, majd a nyaralóját azért, hogy pénzhez jusson?
Akarja, hogy a gyermekei elõl az örökségüket – az Ön házát – kénytelen legyen eladni és kisebbe költözni, mert nem tudja magát fenntartani?
Szeretné, hogy az Alkotmány értelmében a nagykorú gyermeke tartaná majd el Önt?
Nem lenne megkönynyebbülés, ha ezeket a problémákat már elõre kiküszöbölné? Ha nem meglepetés várná, amikor a havi 200 ezer forintos bruttó keresete után 66 ezer forintos nyugdíjra számíthat?
Nem lenne frissítõ újdonság, szinte garancia, ha tudná: megfelelõképpen elõre gondoskodik a nyugdíjas éveirõl és nem lesz a gyermekei támogatására szorulva?
A probléma megoldására kétféle javaslatom van az Ön számára:
Az elsõ, ha Ön cégvezetõ: ebben az esetben az adózás elõtti eredmény terhére a cégvagyonból magánvagyont tud képezni teljesen legálisan. Tanuljon meg úgy pénzt keresni, ahogyan azt a milliárdosok teszik!
 A második, ha Ön magánszemély: a világ legbiztonságosabb, értékõrzõ befektetését javaslom, mely véd az infláció, a háború, az államcsõd ellen. Védje meg vagyonát a veszélyes pénzpiaci korrekcióktól!
Melyiket szeretné jobban: az értékpapírt vagy a nemesfémet?
Amennyiben van olyan adózással kapcsolatos téma, amelyrõl szívesen tájékozódna jelen kereteken belül, kérem, juttassa el hozzám témajavaslatát az alábbi e-mail címre: katalin2012@invitel.hu, vagy kérje telefonon: 06/20/985-17-07.   (x)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.