NATO és az IFJÚSÁG felhívás középiskolás diákoknak!

Csongad csapata 2005-ben.jpgA „Mosolygósabb Régióért” Kulturális Közhasznú Egyesület 2007. októberében megrendezi NATO és az IFJÚSÁG címmel a középiskolai tanulók szellemi és ügyességi csapatversenyét.  

A nevezés feltételei: A vetélkedőre 16-17 éves fiatalok 3 fős csapatainak nevezését várjuk a mellékelt TOTO feladvány és jelentkezési lap kitöltésével, e-mailben történő visszaküldésével.  Kérjük, hogy az adatokat pontosan, és helyesen töltsék ki. A feladatlapot és a jelentkezési adatokat a megadott határidőben küldjék vissza, ugyanis ez az alapfeltétele a csapatok döntőbe kerülésének. A döntő időpontja: 2007. október 26. 10 óra.
Helye: Szentes, Hegedűs László Helyőrségi Klub és a MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Zászlóalj laktanya épülete. A részletekről a döntőbe tovább jutó csapatokat külön e-mailben értesítjük. 
Díjazás: A döntőben az első három helyezést elérő csapat oklevelet, és értékes tárgyjutalmakat kap. Az első helyezett csapat tagjai külön, egyösszegű tanulmányi támogatásban részesülnek.
Egyéb tudnivalók: Felkészülés az Internet NATO vonatkozású oldalairól lehetséges. A vetélkedő regionális szintű. Egy oktatási intézményből egy csapat nevezését tudjuk fogadni. 
Eredményes felkészülést kívánunk, és jelentkezésüket várjuk. A nevezéshez a TOTO feladvány e-mailben (visszhang@szentesinfo.hu) kérhető október 14-ig. Telefon: 06-20/9837-226.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.