Szabó Odett az Üdülőközpont Szépe

Szombaton délután került sor a Szentesi Üdülőkozpont hagyományos rendezvényére, a Strandszépe megválasztására. Idén tizenegyen vállalták a megmérettetést, a zsűri a legszebbnek ítélt hét jelentkezőt juttatta a döntőbe.

16 és 32 év közötti hölgyek pályázhattak arra a sok-sok díjra, ajándékra, amelyet az idei Strandszépe támogatói felajánlottak. Hat tagú zsűri, Baranovszky Jenő hódmezővásárhelyi fotós, Balázs Csaba modellügynökség-vezető, Verebélyi Viktória táncművész, Mátyásné Bimbó Ildikó fodrász, Domján Ilona divattervező, stílustanácsadó mellett a tavalyi győztes, Nemes Viktória döntött arról, hogy végül kiknek kerüljön a fejére korona. A kisugárzás, a nőiesség, az elbűvölő összhang, harmónia női és férfi szem számára egyaránt meghatározó szempont volt.

A hét szerencsés, Ambrus Tünde, Gazdag Boglárka, Lukács Aranka, Puskás Ágnes, Schmitt Beatrix, Szabó Odett és Túri Anikó egész délután azért izgulhatott, vajon sikerül e a jelképes dobogó meghódítása. Túr Anikó és Gazdag Boglárka reménye teljesült, udvarhölgyekként zárták a versenyt. Szabó Odett nevének hallatán a fürdőző közönség  tapsa, ovációja is helyeslően zúgott fel, az ő fejére került idén a királynőt megillető korona és övé lett a görögországi út mellett az Üdülőközpont Arca cím és a vele járó modellszerződés is.

Előzmény a kiírásról és a nyereményekről: http://www.varosivisszhang.hu/?p=15196

Kép és szöveg: Dömsödi Teréz

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.