Mérlegen a Könyvhét … és az ízek

333 újdonsággal jelentkeztek a kiadók az idei Könyvhétre. Néhány érdekes olvasmányt ajánl Lantos Eszter, a Lyra Könyvesbolt vezetõje.

Tovább folytatódik Wass Albert mûveinek kiadása, de már a Böjte Csaba szerzetes írásaiból megjelent kötetet is többen keresték. Az idei Könyvhét egyik legsikeresebb alkotása Temesi Ferenc: Bartók c. életrajzi mûve, vagy a Karinthy Mártonnal készült beszélgetés. Rendkívül népszerû a Kairosz Kiadó Magyarnak lenni sorozata is. – említette.
Új könyvvel jelentkezett a könyvhétre Frey Tamás és Kepes András is. Megjelent továbbá Márai Sándor naplójának újabb két része, így már a teljes sorozat kapható. A külföldi irodalom egyik gyöngyszeme Paulo Coelho: Mint az áradó folyó c. regénye. S még számos érdekességrõl, könyvkülönlegességrõl tájékozódhatnak a boltban.
Igazi gyümölcs és igazi csokoládé alkotja a könyvesbolt elõterében kapható fagylaltokat. A forróság extra hideg gyümölcsös finomsága, a jégkása, színe, íze árulkodik a valódi gyümölcs hûsítõ frissességérõl. Ha még nem kóstolta, feltétlenül ajánljuk. Tejérzékenyek is találnak maguknak választékot, ahogy a különleges ízek kedvelõi is. Különlegesség pl. a gesztenyepüré vagy az afrikai coctail fagyi. A mogyoroscsoki és a pisztácia a Mozart aromáját adja. Többen a narancsos marcipán vagy az Esterházy ízébe szerettek bele. Önnek vajon melyik a kedvence?  (x.)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.