Utazás kiállítás 2012-ben is – Nagy az érdeklődés

Csütörtöktõl, azaz március elsejétõl vasárnapig, negyedikéig látogatható a budapesti  HUNGEXPO területén, a 35. Utazás Kiállítás. Szentes standja az A pavilonban kapott helyet, pontos helye 312/C. stand.

A kiállítás elsõ óráiban kérdeztük Deim Éva idegenforgalmi referenst, milyen újdonságokat kínál  a tavalyihoz hasonlóan önálló, 5 x 5 méteres kiállítótér?
– Sok, már évrõl-évre visszatérõ látogatónk van, s olyanok is, akik szentesi kötõdésük miatt folyamatosan figyelemmel kísérik standunk ajánlatait, õk szívesen keresik a helyi és kistérségi kiadványainkat, a programajánlót. Új eseménynaptárral készültünk erre az alkalomra, amely a város és a térség kiemelt rendezvényeit mutatja be. Ezúttal is helyet kaptak a térségi szállásadók kiadványai, valamint a Szentesi Vendégszeretet Egyesület is csatlakozott színvonalas prospektusaival.

Deim Éva elmondta, hogy a város ajánlataival az új idegenforgalmi koncepció értelmében, elsõsorban a sportturizmusra alapozva a fiatalokat, kisgyermekes családokat tekinti kiemelt célcsoportnak, azonban fontosnak tartja, hogy a nyugdíjas korosztály igényeinek megfelelõ ajánlatokkal is szolgáljon.
Megtudtuk, hogy az elsõ órákban is már folyamatosan, érdeklõdõk gyûrûjében folyt a tájékoztatás, népszerû a városismertetõ kérdõív is, amelynek kitöltésével fõdíjként két fõs hosszú hétvégét nyer egy szerencsés közremûködõ a Szentesi Üdülõközpont jóvoltából. De számos egyéb ajándék, így  Szentes Kincsei c. könyvek is gazdára találnak.
Szombaton a rendezvény nagyszínpadán fellép majd az Alibi együttes és Hajdú Balázs humorista, vasárnap Bebe szórakoztatja a nézelõdõket – említette Deim Éva.


Szûcs Szabolcs, a Szentesi Üdülõközpont ügyvezetõje hozzátette:
– Indokolt, hogy ezúttal a fõ helyen a strand szolgáltatásai mutatkozzanak meg a standon, képekben, hiszen nagy léptékû fejlesztések indulhatnak meg ezen kiemelt turisztikai intézményben. Többek között már az idén fejlõdik a fürdõ kemping és üdülõház része, új bejárat várja a kempingezõket, valamint részben már parcellázott kempinghelyek.
– Az üdülõvendégek rendelkezésére fog állni az új társalkodó helyiség, étkezõ. A csúszdaérkezõs medence tanmedence funkciót is kap, a 25 méteres medence élményelemekkel is bõvül, a gyermekmedencékhez pedig további kis csúszdák épülnek, felújított vizesblokkok fognak a vendégek szolgálatára állni – vázolta.
– Fontos megemlíteni a közeljövõre tervezett fejlesztéseket is, melyeket pályázatok fognak össze, s amelyek vagy már beadásra kerültek, vagy beadásra várnak.
A pályázati célok között szerepel a meglévõ 50 méteres medence felújítása, a központi öltözõ fejlesztése, új fedett uszoda, geotermikus energia bevezetése, közlekedõ folyosók, új sátrak a téli üzemben, a meglévõk helyére, a tribün felújítása, parkosítás folytatása, apartman házak fejlesztése – sorolta.
D. M. – D. T.
(Fotó: Vidovics Ferenc)

Egy hozzászólás “Utazás kiállítás 2012-ben is – Nagy az érdeklődés” bejegyzésre

  1. Dömsödi Teréz:

    NŐNAP ALKALMÁBÓL A SZENTESI ÜDÜLŐKÖPONTBAN…

    Egy szauna jeggyel a hozzánk érkezõ párok bejöhetnek, a hölgyeknek nem kell belépõt vásárolnia ezen a napon.
    Az amúgy is kiemelt szauna szolgáltatásokhoz most a Nemzetközi Nõnap alkalmából, pezsgõvel, virággal, gyümölccsel, teával, ásványvízzel lepjük meg a szauna vendégeit.
    Természetesen a megváltott szauna jegyekkel a fürdõ összes egyéb szolgáltatása is látogatható, így a termálvizes medencék és az uszodák is.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.