Vízilabda – Biztató fejlemények…

A Kalo-Méh Cs&K – Szentesi VK férfi vízilabda csapatunk fergeteges játékot nyújtva, kihasználva a hazai pálya elõnyeit, 10:9 arányú gyõzelmet aratott szombaton, s ezzel egy újabb reményteljes fejezet vette kezdetét a férfi vízilabdázás történetében.

A döntõ gól ugyan Veszelovszky bravúrjának volt köszönhetõ, azonban a többiek ügyes helyezkedése is kellett hozzá. Hétfõn még egy döntetlent is sikerült begyûjteniük 6:6 arányban Budapesten az OSC ellen, így pillanatnyilag a bajnokság 7. helyérõl várják a folytatást – tájékoztatta lapunkat dr. Dömsödi József a Szentesi VK elnökségi tagja, a SzVA kuratóriumának elnöke, aki együtt lélegzik a csapattal, és segíti, koordinálja a klub napi életét.
Így arról is beszámolt, hogy a hölgyeknek sincs szégyenkezni valójuk. A LEN kupa hollandiai aspiránsával, a Leiden csapatával mérkõzve egy elegáns 9:9-es döntetlent játszottak, ami még biztató teljesítmény a továbbjutás szempontjából. Nagy várakozás elõzi meg tehát a december 17. visszavágót, amelyre 18 órakor kerül sor a szentesi uszodában, lesz tehát miért szurkolni – kommentálta. Tehát újra szükség lesz minden lelkes szentesire!
A Hungerit-UniBau-Épszer-Szentesi VK korábbi gyõzelmét könyvelhetett el a közelmúltban a Magyar Kupában a kupagyõztes BVSC 13:6 arányú legyõzésével. Ebben az eredményben is nagy szerepe volt a lelkes szurkológárdának. Ugyancsak döntetlent értek el a Dunaújváros csapatával szemben is, a Szegedet november 23-án viszont itthon verték meg.
dr. Dömsödi József beszámolt arról, hogy az alapítvány a napokban köszöntötte az 1991-ben ezüstérmes felnõtt férfi csapat tagjait, akik akkor az Újpesti Dózsa mögött végeztek. A hagyományos megemlékezéssel szeretnék a fiatal játékosok figyelmét felhívni elõdeik kiváló lelkesedésére, szolgáljon teljesítményük mindenkor példaként a számukra.                        – réz-

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.