Bajnokok Boltja Sportvárosunkban

A Bajnokok Boltja 2009 óta mûködik Szentesen a Petõfi utcában a buszállomás bejáratával szemben.

Az üzlet sportserlegek, érmek, plakettek, üvegdíszek, ajándéktárgyak, névtáblák forgalmazásával, gravírozással, bélyegzõkészítéssel foglalkozik.
 Idén áprilisban Török László a nagy múltú Török Kulcsszerviz  tulajdonosa vette át az üzletet. Profiljában a térség egyik legnagyobb kereskedõje már több hasonló bolttal rendelkezik, és az ország számos kiskereskedõjét látja el termékeivel.

– Városunkban és a környezõ településeken már sokan felfedeztek bennünket. Eddigi vásárlóink azt tapasztalták, hogy rendkívül kedvezõ árakkal dolgozunk. A tulajdonos váltás után a korábbinál is kedvezõbb árakat tudunk biztosítani. Mivel húszéves tapasztalat áll a cég mögött,  minden sportágra tudunk kínálni sportdíjat, érmet.  Rendkívül nagy a választék ajándéktárgyakból is, melyeket megrendelõink kívánságára gravírozással  egyedivé varázsolunk. Mindezek mellett a bélyegzõkészítést is ránk bízhatják.  – sorolta.
Várják  tehát egyének, sportegyesületek ill. cégek megkeresését, hétköznap reggel 8 órától délután 4 óráig. Akik még nem jártak náluk, azokat is biztatják: nézzenek szét a Bajnokok Boltjában.
– Szívesen segítünk, hogy az emléktárgy, kupa… maradandó legyen mindazok számára, akik kapják. – mondta Kádár Ildikó üzletvezetõ.
Kép és szöveg: dm. (x)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.