A minőség ünnepén – A Legrand Zrt. elismerése

Magyar Minőség Háza díj.jpgMinden év novemberének második szerdája a Minõség Világnapja. Ebbõl az alkalomból rendezett programokat a Magyar Minõség Társaság, amelynek a Legrand Zrt. is alapító tagja.

 
Ezúttal konferencia, kiállítás és a Magyar Minõség Háza Díjak átadása alkotta a programokat. Az ország legjelentõsebb ipari és szolgáltató vállalkozásai vettek részt az elõadásokon, amelyek az Új Magyarország Fejlesztési Tervnek a minõségben betöltendõ szerepét taglalták.
A november végi három napos találkozó társzervezõi voltak az EOQ-Magyar Nemzeti Bizottsága, az Iparfejlesztési Közalapítvány – Magyar Minõségfejlesztési Központ és az ISO 9000 Fórum. Az elsõ napon plenáris ülésen két szekcióban folyt a munka, míg a másodikon elsõsorban a menedzserek fóruma szekcióiban hangoztak el nagyon értékes információk. Az utolsó nap a Kiválóság-nap volt, amikor kerekasztal beszélgetés formájában cserélték ki tapasztalataikat a résztvevõk.
A Magyar Minõség Háza Díjak átadására is az elsõ napon került sor. A díjakra elõzetesen pályázni kellett, a pályázatot a Magyar Minõség Társaság  a Fogyasztóvédelmi Fõfelügyelõséggel közösen írta ki. Gazdára talált az Év Minõségirányítási Menedzsere Díj, mely mellé két dicsérõ oklevelet is kiadtak. A Magyar Minõség Portál Díj büszke tulajdonosai ebben az évben: www.vincotte.hu és www.greenhope.hu, érdemes megnézni. Hazánk minõségi-e oktatásáért egy számítástechnikai részvénytársaság és két fõiskola kapott elismerést.  Díjat kapott továbbá a Legrand Zrt. Kariva és Valena TM kettõs csatlakozó aljzat családja.
Dömsödi Teréz
Fotók:  Redl-Nagy Zoltán

Zsibók Zsolt a Legrand Zrt műszaki igazgatója Schreiberné Molnár Erzsébettől - Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség főigazgató helyettese - veszi át a díjat.jpg

Pónyai György a Magyar Minőség Társaság elnöke adja át a díjat.jpg

Díjazottak csoportkép.jpg

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.