XV. Kiséri Napok – Egy vidám délelőtt

Május 7-én szombaton délelőtt három nagyszerű bohóc vendégeskedett a Kisér városrészben. Kamilla, Fogas és Tip-Top, külön-külön személyiségükkel varázsolták el a gyerekeket és az őket kísérő felnőtteket. Míg a városrész központi kisboltjaihoz gyalogosan megérkeztek, minden járókelőnek köszöntek és kedves szavakkal üdvözölték őket.

Az első helyszín a Nagyörvény utca egyik végén található Família ABC volt, ahol sokan várták már őket. A tréfás bemutatkozást néhány kedves trükk kísérte, majd együtt játszottak a gyerekekkel. Végül a bolt tulajdonosainak felajánlásában a gyerekek apró ajándékokat kaptak, így a szép élmény mellé egy kis édesség is társult.

 

Amíg Fogas okosságával és szellemességével vonta magára a kicsik figyelmét, addig Tip-Top eleganciája és jó modora mögül kisejlett a mindenkori ember magának való, kedvesen önző esendősége. Kamilla, a bohóc hölgy, a valóságban Zsuzsi, minden helyzetben egyensúlyt teremtett a rivalizáló bohócfiúk között.

Majd énekszóval, lelkes gyerek kísérettel érkeztek a Sarki Csemegéhez, a Nagyörvény utca másik végére.

A Sarki Csemegénél a legvidámabb jelenet abból indult, hogy a bohócok mindig összekeverték egymás nevét. Végül a gyerekek segítettek nekik tisztázni, ki kicsoda is valójában. Persze nem volt könnyű dolguk, ők is összezavarodtak menet közben, hiába jelölték különböző színű kendővel egymást. Ezek után a hangulat a tetőfokára hágott és vidáman folytatta útját a csapat a Farkas Antal utcai Deka Élelmiszer Üzlethez, ahol újabb meglepetések következtek.

Szappanbuborékok és labdák, minden, ami gömbölyű, szóba és képbe került a Deka Élelmiszernél. A vidám percek végén természetesen itt is kapott minden közreműködő gyermek ajándékot. Kisebbek és nagyobbak így szórakoztak, miközen anyu vásárolt, persze az is lehet, hogy mielőtt, vagy miután. Ez a délelőtt így volt gömbölyű május 7-én, a Kiséri Napok alkalmával.

Előzmény: www.varosivisszhang.hu/?p=10459
Előzmény: www.varosivisszhang.hu/?p=10474

Fotók és szöveg: Dömsödi Teréz

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.