Király buli lesz a Lecsófesztivál – Jubileumi év meglepetésekkel

Mészáros Zoltán vezérigazgatóSzeptember 2-án és 3-án rendezi meg immár 15. alkalommal a HUNOR COOP ZRt. a szentesi lecsófesztivált. A megszokott helyszínen, az Apponyi téren és környékén, három színpad köré csoportosulhatnak az érdeklődők. Az előkészületekről fontos részleteket osztott meg lapunkkal Mészáros Zoltán elnök-vezérigazgató.

– Ha visszaemlékezik az első rendezvényre, milyen érzések, gondolatok foglalkoztatták akkor, és milyenek most?
– 2002-ben elindítottunk egy családi napot, amellyel dolgozóink, vásárlóink megvendégelése volt a célunk. Akkor is azt tartottuk a legfontosabbnak, hogy a vendégeink jól érezzék magukat, részesei lehessenek egy tartalmas kikapcsolódást nyújtó programnak. Az elgondolás jól sikerült, és évről-évre egyre nagyobb lett a mi Családunk. Már zsűri segítségével próbáltuk megtalálni a legkülönlegesebb, legízletesebb lecsókölteményeket. Ám a versenyt a bográcsok mellett állók egyértelműen megnyerték a zsűrivel szemben, akik nem győzték az egyre több és több ételt végigkóstolni – emlékezett.
– Az elmúlt bő évtized alatt sikerült egy látványos, szerethető fesztivállá fejlesztenünk a rendezvényt, s persze soha nincs vége. Hírében túljutott az országunk határain, hiszen holland, cseh, lengyel, s még sok más országból érkeznek lecsót főzni a vendégeink. A HUNOR COOP dolgozói, beszállítói és vásárlói most már együtt alkotnak egy óriási Családot. Azért, hogy továbbra is itt valami igazán jónak legyen részese a legtöbb mosolygós ember, igyekszünk az eddigi színvonalat erősíteni és gondoskodni arról, hogy a legkisebbektől a legidősebbekig, mindenki megtalálja az érdeklődősének megfelelő elfoglaltságot.
– Készülnek-e jubileumi meglepetéssel?
– A COOP hálózat a Riói Olimpia gyémánt fokozatú támogatója. Vendégként várunk olimpiai bajnok sportolókat, ám ma még számunkra is titok, hogy kik fognak ellátogatni hozzánk. Várakozással és szeretettel fogjuk fogadni őket.

A Lecsófesztivál pillanatfevétele 2012-ből

– Idén is lehet jótékonysági kóstolójegyet venni. Ezúttal milyen cél érdekében gyűjtenek?
– Ahogyan az elmúlt évben, idén is a határon túli rászoruló gyermekek életmentő szívműtéteihez a „Gift of Life” programhoz szeretnénk hozzájárulni a kóstolójegyekből összegyűlő pénzzel. Akik nem főznek a rendezvényen, de szeretnének lecsót kóstolni, segítsék ezt a célt a kóstolójegy megvásárlásával.
Mészáros Zoltán elnök-vezérigazgatótól megtudtuk, hogy idén három színpadon lesznek szórakoztató programok. A nagyszínpadra kiváló sztárvendégek érkeznek, fellépésük időpontja az itt látható plakátról megismerhető. Várja egy színpad a gyermekeket a parkolóban, a műsorok mellett az angolpark és sok-sok játéklehetőség lesz elérhető. A Rock színpad pedig a Deák Ferenc utcában, a már szokott helyen fogadja a műfaj kedvelőit.
Ezúttal is lesznek díjazott főző csapatok, részint Fortuna jóvoltából, de akik sokat adnak a megjelenésükre, a terítésre, egyediségükre, nem zárható ki, hogy „elviszik a pálmát”.
E rövid hangulatébresztővel kívánunk mindenkinek kreatív felkészülést, remek hangulatot a XV. Szentesi HUNOR COOP Lecsófesztiválon, ami király nagy buli lesz!

-dite-

Fellépők 2016-ban.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.