Mosolyt varázsoltak

Zenével a Rákos Gyermekekért Alapítvány ünnepi műsora közben.A Mosolygósabb Régióért Egyesület az ünnepek elõtt találkozót szervezett Lapistón a kultúrházban. A résztvevõket a legszebb karácsonyi dalokkal lepték meg a Zenével a Rákos Gyermekekért Alapítvány kis muzsikusai Ombódi Csilla és Seres Antal vezetésével.
A szervezõk ezúton is szeretnék megköszönni a közremûködésüket, a szándékot, hogy egy ilyen kis közösség felemelõ pillanatok részese lehetett.

A muzsika mellé a Mosolygós irodalmi csoport ünnepi versei, a sok-sok finom sütemény, a kedves szavak is természetes hozzávalók voltak.

Köszönet az egyesület minden tagjának, aki felajánlásával hozzájárult a program megrendezéséhez, formálta a jó kedvet, s ezzel egymást is megajándékozhattuk. Köszönjük Hevesi-Tulipán Edit, a körzet önkormányzati képviselõje felajánlását és közremûködését.

A lapistói kultúrházban.

Bízzunk abban, hogy ebben az évben már nagyobb szabású karácsonyváró rendezvényt szervezhetünk a lapistóiak és szentesiek örömére. A terv, a szándék megvan, a többi megteremthetõ. Addig is elõttünk a nyár, és találkozzunk majd minél többen a Lepényváró Fesztiválon. A tavalyi nagy sikerre tekintettel idén több újdonsággal készülünk, a kulturális produkciók színvonalát tovább emelni, a lepények mennyiségét és fajtáját is gyarapítani tervezzük. Szép és értékes nyereményekkel lepjük majd meg az ügyes háziasszonyokat, persze törekedve arra, hogy mindig más, újabb és újabb üzenetek, tudás, ismeret jusson el a közönséghez is.
Az aktualitásokkal folyamatosan jelentkezünk, minden résztvevõnek jó egészséget kívánunk!
 – a szervezõk –

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.