A szlovákiai Ferenczy István Képzőművészeti Versenyre érkezett szentesi pályamunkák

Csütörtökön zárult a Ferenczy István Képzőművészeti verseny beadási határideje. A pályázat térségi koordinátora a szentesi Mosolygósabb Régióért Egyesület. A beérkezett pályamunkákat alább adjuk közre azzal a szándékkal, hogy az egyesület különdíjakat kíván kiosztani a szentesi pályázók között.

Döntésünket Látogatóink szavazataikkal segíthetik, amelyeket a visszhang@szentesinfo.hu e-mail címre juttathatnak el február 25-ig. Szavazni a pályamunka készítőjének neve feltüntetésével lehet. Egy e-mail címről érkezett szavazat csak egyszer számít.

A gyerekek két témában rajzolhattak, az egyik “Élet a jövő században”, míg a másik “Kedvenc kirándulóhelyem”. A pályázaton három korcsoportban indulhattak, így a kisiskolásoktól a középiskolásokig bárki pályázhatott. Négy szentesi iskola diákjai neveztek, a Petőfi Sándor Általános Iskolából Gágyor Jánosné tanulói, a Damjanich János Tagintézményből Döme Zoltán, a Deák Ferenc Általános Iskolából Tornyi Molnár Edit diákjai. A Barta János Kertészeti Szakképző Iskolából pedig a nevező tanulókat Kispálné Fejes Erzsébet készítette fel.  Mind a felkészítőknek, mind a gyerekeknek köszönjük ezúton is a munkájukat.

A különdíjasok nevét a szlovákiai eredményhirdetéssel egyidejűleg március első napjaiban fogjuk ismertetni, a díjak átadásának módjáról és helyéről a díjazottakat levélben értesítjük.

Szavazni a pályázó nevének a visszhang@szentesinfo.hu címünkre elküldésével lehet.
Egy e-mailről csak egyszer lehet szavazni, azonban abban több név is feltüntethető. Minden szavazat – rangsor nélkül – egynek számít.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.