A 11-es választókerület független jelöltje: Lakatos Attila

Lakatos_Attila.jpgLakatos Attila kõfaragó vállalkozó a 11-es választókörzetben függetlenként indul az önkormányzati választásokon. Sokáig úgy tudtuk, hogy Fidesz tagként méretteti meg magát, de még sem így történik.

– Igen, így volt, de sajnos a lista 12. helyére soroltak, amit én nem fogadhattam el. Ezért döntöttem úgy, hogy inkább  függetlenként indulok. A cigányságot nem tudja senki sem képviselni úgy, mint én. Nem magyar származásúnak kellene képviselni a romákat. Aki nem ismeri a problémáikat, az nem is tudja azokat megoldani. Nem fogadják el a romák, – mondja.
– Itt szeretném kihangsúlyozni, hogy nem a magam  érdekeit akarom képviselni a képviselõ-testületi üléseken, hanem  a 11-es választókerület lakóiét. Köszönöm azt a sok kopogtató szelvényt, amit kaptam, – teszi hozzá.
– Megpróbálom a szegényeket segíteni, amennyiben megválasztanak a választó polgárok. Ez esetben a bizalmukat nagyon megköszönöm. A választókörzetemben sok mindent szeretnék megvalósitani, terveimrõl hamarosan olvashatnak.
Lakatos Attila eddig is szorgoskodott a körzetében. A rászorulóknak bútort, ruhát adományozott. Minden évben a körzet óvodájában karácsonyi ajándékcsomagokkal és játékokkal tette szebbé a kicsik ünnepeit.                     

Kép és szöveg: – dm –

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.