Együtt Szentesért!

A 8 éves Együtt Szentesért Egyesület továbbra is szeretné képviselni Önöket az önkormányzatban.

Céljaink: városépítés, városszépítés, egészségünk védelme, munkahelyteremtés. Az iskolai oktató-nevelõ munka jobbá tétele, a kultúra terjesztése, a szociális gondoskodás javítása és a nemzetközi kapcsolataink bõvítése.
Jelöltjeink választási körzetenként: 2. sz.: Kanfi Horváth Mária szociál-pedagógus, a családsegítõ szolgálat munkatársa, 3. sz.: Szabó Péter, szociális munkás, a gyermekjóléti szolgálat munkatársa, 4. sz.: dr. Kovács Aranka belgyógyász, osztályvezetõ fõorvos, 5. sz.: dr. Széchenyiné Csergõ Judit, ny. laborvezetõ asszisztens, 7. sz.: Varga Jánosné adótanácsadó, gazdaságvezetõ, 8. sz.: Almási Jánosné a Koszta József Ált. Iskola igazgatója, 10. sz.: dr. Bácskainé Fazekas Márta a Horváth Mihály Gimnázium igazgatója, 12. sz.: Móricz Jánosné csoportvezetõ védõnõ.
Legjelentõsebb eredményünk a 2002-2006-os ciklusban: elgondolásunk, az önkormányzati idõsek otthona a közeljövõben megépül a szentesi parkerdõ területén. Segítettünk a képviselõ-testület és a bizottságok munkájában.
Az egyéni és közösségi törekvések megvalósításáért pártpolitikától mentesen Önökkel, Együtt Szentesért szeretnénk dolgozni.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.