2011 – Szentes első újszülöttjei

Éjfél után két perccel jött a világra Szentes 2011-ben született első csecsemője a Dr. Bugyi István Kórház Szülészeti Osztályán.

Fejes Brendon János természetes úton született, 4010 grammal és 51 centiméterrel. A kisfiú édesanyja nyolcadik gyermeke. A csanyteleki szülők, Fejes Ferencné Rózsa és Fejes Ferenc gyermeke egészségesen látta meg a napvilágot, az édesapa nem volt jelen a szülésnél, a többi gyermekre vigyázott.

Cseh-Lakos Ilona sajtószóvivő Dr. Bugyi István Kórház

A legfrissebb információnk, hogy az újszülöttet és édesanyját ma, január 03-án a kórházban meglátogatta és ajándékcsomaggal köszöntötte Magyar Anna országgyűlési képviselő, a Csongrád Megyei Közgyűlés elnöke. A csanyteleki kisfiú ugyanis az ország második, így Csongrád Megye első újévi kisbabája.

Jókívánságai mellett pelenkát, babakozmetikumokat, a megfelelő higiénikus körülmények biztosításához mosóport, tisztítószereket, valamint bébiételt vitt magával Magyar Anna elnök a megyei fenntartású szentesi dr. Bugyi István Kórház Szülészeti Osztályára. Készült a látogatásra Farkas Sándor országgyűlési képviselő is, valamint a kórház orvos igazgatója, dr. Gyenes Ágota és Baráth Lajos főigazgató is elkísérte őket.

(Fotó: Csongrád Megyei Önkormányzat Sajtóirodája)

* * *

A szentesi Nagyné Csikai Gabriella és Nagy Géza Árpád gyermeke január 1-én 16.43 órakor született a szentesi dr. Bugyi István Kórházban. Az újszülött súlya 3680 gramm, testhossza 50 cm. Az egészséges kislány, Klára Hajnalka természetes úton, apás szüléssel jött világra, nőgyógyászuk, dr. Rácz Ferenc főorvos közreműködésével. A csöppséget és anyukáját ma, január 3-án délelőtt köszöntötte Szentes Város Önkormányzata nevében Szűcs Lajos alpolgármester.

Egy hozzászólás “2011 – Szentes első újszülöttjei” bejegyzésre

  1. Dömsödi Teréz:

    Január elsejei anyagunk frissítve január 3-án.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.